maanantai 28. helmikuuta 2011

Työpajan tunnelmia


Hauska viikonloppu Intohimona skräppäys -tapahtumassa on takana. Tässä muutama tunnelmakuva Sakset ja paperia -työpajasta, jossa opetin paperin leikkaamista koristeiksi, kehyksiksi ja sabluunoiksi scrapbook-sivuja ja kortteja varten. Oli hauska nähdä, miten kuviopaperit muokkautuivat osallistujien käsissä. Ylimmässä valokuvassa näkee myös osallistujien luovuuden eli sen miten hienoja versioita tekniikalla syntyi, kun osallistujat rupesivat työpajan aikana myös kehittämään omia mallejaan. Yksi niistä näkyy ylimmässä valokuvassa. Olen tosi ylpeä teistä!


Alemmassa kuvassa näkee työpajan aikana yhdessä opeteltuja malleja, joita leikattiin ensin kopiopaperista, sitten kuviopapereista. Kuviopaperit olivat Jenni Bowlinin ja niitä voi halutessaan hankkia lisää Paperikeijusta.
Työpajan tulokset päätyvät varmasti lähiviikkoina ja kuukausina scrapbook-sivuihin ja kortteihin. Olisi kiva nähdä kuvia valmiista töistä, joten osallistujat: jätättehän kommentin, jos omat valmiit sivunne tai korttinne ovat jossain nähtävillä, niin muutkin työpajassa olleet pääsevät niitä katsomaan. Jos joku blogittomista osallistujista haluaa omansa esille, kuvan ja luvan julkaista kuva täällä voi lähettää minulle sähköpostitse.

Viikonlopusta jäi muitakin hyviä muistoja, muun muassa Sannikan Vuoden skräppääjä kisassa käyttämä kirjoituskone, jonka hän yllättäen nosti esiin omien tarvikkeidensa joukosta, kun puhuttiin kirjoitusvälineistä (kirjoitusvälinehän sekin on) ja skräpistettyjen kuukausipakkien yhteinen vertailu ja ihastelu isolla porukalla. Kiitos tosi mukavasta viikonlopusta.

9 kommenttia:

 1. Iso Kiitos xing paketista. Olitte nähneet hurjasti vaivaa ja albumi on oikea aarre. :)

  VastaaPoista
 2. Voi Baula kun olet nopea.. Albumista lisää viimeistään huomenna. Kaikki siis sulkekaa silmät ensimmäisen kommentin kohdalla huomiseen asti :D

  VastaaPoista
 3. Juu, on mulla vaan komee laukku :D

  Ihania juttuja saitte työpajoissa tehdyksi!

  Oli mukava tavata!

  VastaaPoista
 4. Vaikken työpajassa ollutkaan, innostuin tekniikasta heti kun sen esittelit, ja jokin aika sitten sain vihdoin itsekin kokeiltua: http://piakoo.vuodatus.net/blog/2825480/itse-tehtyja-koristeita/

  Tuo ylin kuva saa heti innostumaan lisää, ja muutenkin mä oon nyt aika hurahtanut väsäämään koristeita itse - ja sinä kai siihen olet eniten vaikuttanut, niin että kiitos vaan... Tulkitse miten tahdot ;) Mutta kyllä mä vielä sen Miken heittämän kukankin käytän, ja taidanpa myös ruveta kertomaan enemmän käyttämistäni koristeista blogissa, kun ei ne tosiaan kaikki ole suoraan askartelukauppojen hyllyiltä.

  Oli tosi kiva nähdä taas! Muistin muuten, kuka se neljäs Scraps of Darknessin pakin kokoaja oli: Kiala(!)

  VastaaPoista
 5. kiitos seurasta! vähän harmittaa, että jäi työpaja väliin, mutta täytyy ehkä kokeilla itsekseen.. ja ostin minäkin sitten sellaisen saksankielisen lehden (vaikka en saksaa ymmärräkään) ja tajusin, että siellähän niitä sun ihania oivalluksia on esillä!

  yritin taannoin aloittaa ketjua itsetehdyistä koristeista inspiksen keskusteluun, joten olisi kiva saada sinne vinkkilistaa, kun buumi taitaa olla päällä aika monella suunnalla..

  http://keskustelu.getinspired.fi/viewtopic.php?f=6&t=136

  VastaaPoista
 6. Kiitos työpajasta! Se oli ihanan inspiroiva ja antoi työkalut loputtomalle luovuudelle. Kun vaan osaisin ottaa tämänkin taidon ja inspiraation oikeasti käyttöön leiskoissa : )

  VastaaPoista
 7. Työpajasi on kuulostanut, niin kivalle, että vaikka en siellä ollutkaan, niin täytyy kokeilla osaisinko tehdä itsekseni:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos innostavasta pajasta vielä minunkin puolestani! Tässä sivu, jonka tein pajan papereilla ja pajassa leikellyistä muodoista. Tulossa on myös hilpeämpi sivu sushista :D

  VastaaPoista
 9. Joo, se kirjoituskone oli eeppinen :D Olisinpa jo uuden askartelupöydän ääressä, niin tekisin jotain kirigamilla...

  VastaaPoista