torstai 10. maaliskuuta 2011

Vielä piirtoheitinkalvoa


Piirtoheitinkalvon käyttö askartelumateriaalina kiehtoo minua edelleen. Nyt leimasin piirtoheitinkalvolle koristeita StazOn-musteella ja leikkasin ne irti kohottaen esim. siiviä ylöspäin. Parhailta näyttävät läpinäkyvät koristeet, joihin saa kolmiulotteisuutta, siis perhoset, siivet, kirjat ja niin edelleen. Piirtoheitinkalvon liukkauden takia leimausjälki jää aina hiukan summittaisiksi, mutta joihinkin koristeisiin se sopii hyvin. Kun nämä tulevat käyttöön, näissä on läpinäkyvyyden takia kivaa kepeyttä.

Aikaisemmat piirtoheitinkalvokokeiluthan ovat johtaneet mm. helmikoristeisiin, sabluuna- ja koristekokeiluihin sekä skräppäämiseen.

13 kommenttia:

 1. Ihania! <3

  Mahtaisikohan tuollaista vasemman puoleista enkulia saada millään leimata Skräppäillään Stadissa -tapahtumassa? Haluaisin ehdottomasti koettaa tätä juttua.

  VastaaPoista
 2. Mun lemppari on kyllä noi siivet. :) Mahtaiskohan ne jaksaa lentää Skräppäillään Stadissa-kokoontumiseen? Olen nimittäin sinne ilmoittautunut. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista jälkeä. Miten sä kiinnität nää nätisti sivuihin? teippi ainaki näkyy läpi...

  VastaaPoista
 4. Riikka ja Kootut teokset: toki, voin ottaa mukaan. Tapaamisissa on ihan parasta, kun pääsee kokeilemaan eri juttuja :)

  Marika: ohuesti glossy accentsia pienelle alueelle ikään kuin liimapisteeksi

  VastaaPoista
 5. Kokeilin kans heti, kannattaa varmaan antaa leiman kuivua kunnolla ennenkuin jatkokäsittelee?

  VastaaPoista
 6. Sirppis: kannattaa antaa kuivua. Itse olen esim. leikannut koristeet seuraavana päivänä, kun kuviot ovat ensin kuivuneet rauhassa yön yli

  VastaaPoista
 7. Kiitos, ihan mahtavuutta! Sitten pitää vaan hommata piirtoheitin kalvoa tai koettaa etsiä tytön leikeissä olleet jostain...
  Mahtaakohan muuten normaali leimasinmuste toimia ollenkaan, kun StazOnia ei minulla ole (googlasin aiemmin tuntemattoman jutun)? Tai saisinko leimata pari enkulia musteellasi korvausta vastaan? *nolo*

  VastaaPoista
 8. Riikka: totta kai tuon leimasinten lisäksi StazOn-musteen ja vinon pinon piirtoheitinkalvoa. Molempia löytyy eli ei hätää, ei hätää!

  Tavallinen leimasinmuste ei tartu kunnolla kalvoon, siksi tuo StazOn :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita, tässäpä kivaa kokeiltavaa:)

  VastaaPoista
 10. Vähän harmitti, kun jäi tämä tekniikka sitten kuitenkin kokeilematta siellä StadiSkräpissä nro2. Nyt olen korjannut tilanteen ja taidan olla vähän koukussa... :D

  VastaaPoista