maanantai 7. maaliskuuta 2011

Skräppäyksen yllättävät puolet


Olen jo jonkin aikaa halunnut tehdä vauva-aiheisen digisivun, jossa on iso kukka peittona tai vuoteena. Nyt toteutin suunnitelman ja samalla yllätyin. Halusin päiväunia nukkuvan pikkuisen (pahoittelut taas valokuvan sensuroimisesta) käteen jotain. Digiskräppäysmateriaalejani selatessa päädyin sydämeen ja niinhän sen pitikin mennä. Tämän sivun tarinointi tulee joskus, jos sellaisen haluan tähän lisätä, käsittelemään paitsi vauva-aikaa, myös vastasyntyneen fyysistä terveyttä ja siihen liittyviä tutkimuksia. Jonkinlainen yllättävä oivallus siis tapahtui koristeita valitessa. Se skräppäyksessä juuri on ihanaa. Omien ajatusten purkaminen, joskus pelkästään kuvien avulla kuten tässä.

Omat digimateriaalini olen järjestänyt hakusanojen avulla, joten en skräppää käyttäen jotain tiettyä settiä, vaan valitsen materiaalit omistani tyyliin "vihreä taustapaperi", "koristeet" -> "perhoset" ja niin edelleen. Siksi tässäkin sivussa on materiaaleja sieltä sun täältä. Ja hyvä niin.

Tarvikkeet näistä digiskräppäyspakeista:
Sussie M: Moments to Treasure; StarLight Designs, Paradise Tea, Don't Cry ja Deep in the Forest

14 kommenttia:

 1. Ihana, ihana. Musta tuo digiskräppäys on niin ihanaa. Varsinkin tykkään kaikista satumaisista sivuista ja tämä on juuri sellainen.

  VastaaPoista
 2. Oi niin suloinen! Olenkin odottanut sinulta juuri tämän tyylistä sivua diginä :) Ihana!!

  VastaaPoista
 3. Todella ihana - kauniin taiteellinen. Tuo sydämen lisäys lapsen käteen oli ihana oivallus ja hyvin onnistunut.

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava kuin satumaassa:) Digiskräppäys kyllä avaa aivan uusia mahdollisuuksia. Ihania oivalluksia!

  VastaaPoista
 5. Kaunista :) Tykkään kovasti sun tyylistä digiskräpätä. Käytät todellakin sen tuomia aivan uusia mahdollisuuksia normiskräppäykseen nähden, etkä tyydy vaan tekemään sellaisia leiskoja joita voisi paperillakin toteuttaa.

  VastaaPoista
 6. Kas vain, minäkin olen taltioinut digisälän samalla tavalla. Ja samoin ihailen taitoasi käyttää materiaaleja luovasti. Sivu näyttää todella viehättävältä.

  VastaaPoista
 7. oi ei, tää on tosi IHANA! tällänen satumainen fantasialeiska, ah <3

  VastaaPoista
 8. Niinpä, sydänhän siihen kuuluikin! Aivan ihana sivu.

  VastaaPoista
 9. Satumainen, unenomainen,taianomainen... täydellisen kaunis sivu!
  En ole itse tutustunut digiskräppäyksen saloihin, mutta pidän kuvankäsittelystä, joten saattaisi olla minun juttuni :) Tällä hetkellä koneellani ei ole kuvankäsittelyohjelmaa, kun entinen hävisi vanhan koneen sanoessa ns. sopimuksensa irti...

  VastaaPoista