tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kaikesta voi skräpätä


Skräppääminen on minulle rentoutumiskeino ja ihana syy leikkiä kivoilla materiaaleilla. Samalla tulee kuitenkin mietittyä asioita ja puettua ajatuksia sanoiksi. Tällä kertaa skräppäsin läheisen ihmisen sotamuistoista ja omasta suhteestani niihin. Muistojen henkilökohtaisuuden takia tässä on sensuroitu kasvojen lisäksi osa tekstistä..

Sivu on taas ansiokkaasti vinoon valokuvattu. Distressasin niin paljon kuin jaksoin, sotkin musteilla ja hopeanvärisellä maalilla. Myös taustapaperin vaaleanpunainen on väreillä tehty. Se on suihkeväriä, jonka olen levittänyt Pink Paisleen ihanuuspaperin päälle. Siinä on valmiiksi valkoinen kuvio valkoisella paperilla ikään kuin resist-tekniikkaa odottamassa.

Koristeiden valinta voi tuntua oudolta, mutta sensuroidun tekstin perusteella ne ymmärtää paremmin. Linnunpöntön, kodin, mielentilan ja niin edelleen. Myös Creomin tekemä kukka pääsi sivuun, koska sen värit sopivat niin hyvin.

7 kommenttia:

 1. Kaunis ja herkkä sivu :)

  Ihanan tunnelmallinen, hienosti olet saanut vangittua kaiken tämän samaan sivuun :)

  VastaaPoista
 2. otsikko ja röyhelömäisyys luovat kiinnostavaa kontrastia. ihana kokonaisuus. tykkään!

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään ihan hurjasti kans aiheen ja rönsyisen kauneuden kontrastista. Nuo pilvitarinointi laput on ihan <3

  VastaaPoista
 4. Tykkään niiiin kovin... Minusta tuo taustapaperi on aivan ihana pitsiympyröineen ja kaikki yksityiskohdat täydentävät toisiaan:)

  VastaaPoista
 5. Hieno sivu. Onpa hyvä että talletit muiston ja että talletit sen juuri näin!

  VastaaPoista
 6. tosi jännä yhdistelmä, sopii tosi hyvin :) tää on taas niin ihanan rönsyilevä, mikä on niin parasta sun sivuissa! monesti pyrin johonkin tälläseen mutta ei siitä usein mitään tule... ehkä joku kerta sitten! :)

  VastaaPoista
 7. Kivasti yhdistetty eri tyylisiä materiaaleja. Pilvet ovat suloisia!

  VastaaPoista