sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Piirtoheitinkalvoa ja Paperikeijun DT


Olen pitkään ajatellut, että tavallisen piirtoheitinkalvon käyttö askartelussa on hyvä juttu. Yhdenlaista kierrätystä sekin! Nyt tein piirtoheitinkalvosta taulun, jonka voi myöhemmin siirtää vaikka minialbumin sivuksi. Piirtoheitinkalvo ja kalvon reunoilla käytetty vaaleanpunainen akryylimaali ovat oman askartelukaapin uumenista, mutta muuten materiaali on Paperikeijusta. Tässä on käytetty pieniä ympyränmuotoisia aakkosia sekä kolmea kuviopaperia, joita on taivuteltu ja osan takaa löytyy myös kohotarroja.

Tarvikkeet: 
 My Mind's Eye: Plant Life -paperi (puut ja piparireuna), October Afternoon: Collectors Item-paperi (pilvet), Glitz: Rebel Blue -paperi (vihertävät yksityiskohdat), Glitz Teeny Alpha ruskea, sama tyyli kuin näissä ja näissä

7 kommenttia:

 1. Olen jo kauan ollut ihastunut läpinäkyviin sivuihin, tässä on loistava esimerkki. Ihanan leikkisä ja iloinen pikku sivu :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallinen, tunteellinen ja sympaattinen pikkusivu!

  VastaaPoista
 3. Tosiaan koko sivun voi tehdä ph-kalvolle, hieno idea! Ja sivu ihanan sadunomainen <3

  VastaaPoista
 4. Hei, tämähän on hieno idea! Mitenköhän käyttäytyisi vähän vähemmän kerrostettu kalvosivu laminointikoneessa...??

  ... ja siitä CocoaDaisysta ... Postikulut ovat himpun alle 16 dollaria, eli ihan kohtuulliset 12x12" -laatikon lähettämisestä

  VastaaPoista
 5. Wau!

  Mulle tuli joku kiiltokuvamaailma miälehen.

  VastaaPoista
 6. Hieno sivu ja vähän samaa kierrätysideaa, mitä kävin juuri kurssilla opettelemassa, siitä kommentit blogini viimeisessä postauksessa, kurkkaapa!

  VastaaPoista