keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Sinivalkoinen haaste


Paperikierteen marraskuun haaste pyysi sinivalkoista sivua, jossa hyödynnetään tiettyä asettelua. Takkusin ja takkusin, sillä väriyhdistelmä tai asetelma eivät ole minulle kaikkein luontevimpia (ja siksi halusin ehdottomasti niitä hyödyntää). Aloitin tämän sivun 12*12 -tuumakoossa ja pienensin kokoon 8*8. Sitä mitä ei voi peittää, pitää korostaa, sanotaan, ja sen takia palasista kokoaminen näkyy lopputuloksessa selkeästi. Korostin sitä vielä sinisellä musteella.

Näyttää siltä, että olen puolivahingossa aloittanut uuden albumin, jonka kaikki sivut ovat tuumakoossa 8*8, liittyvät samaan henkilöön ja joita yhdistää myös vain yhden, max. kahden valokuvan käyttö. Samaan albumiin on tulossa ainakin tämä, tämä ja tämä.


Sivussa on siirtokuvien lisäksi myös kolmiulotteisia koristeita, joita niitäkin muokkasin sinisellä musteella. Ja pitsinauhasta koottu kukka, jonka punertava keskus on oikeasti Sepia Accents -koholakkaa.Tarvikkeet:

Valkoinen kartonki Paper Accents, valokuvakehykset leikattu Making Memoriesin tarinointilapusta. Siirtokuvat Pink Paislee ja Hambly Studios, valkoinen koristekuvio Melissa Frances, alareunan kimaltava koriste Prima. Aakkoset Dymo ja oman askartelukaapin jämäkasa (Making Memories?). Hyödynnetty myös pitsiä, Sepia Accents -koholakkaa ja runsaasti, runsaasti sinistä mustetta.

14 kommenttia:

 1. Onpa kivoja koristeita vaikka miten monta, ja ihana talvinen raikkaus. Nyt vaan kun saataisiin leiskan värien mukainen talvi...

  VastaaPoista
 2. Tykkään tästä tosi paljon, jopa enemmän kuin kuumailmapallosivusta ja kesämuistoista :) Kävin jo aiemmin ihastelemassa, mutta tuntui että kommentoimista varten olisi pitänyt saada samalla katsella kuvaa, niin jäi sitten kommentoimatta kokonaan. Nyt yritän :) Värimaailma on hurjan kaunis, tuollainen turkoosiin menevä eikä liian suomenlipunsininen jollaista itse koitin vältellä, mutten ehkä kovin hyvällä menestyksellä kuitenkaan. Koristeista huomion kiinnitti ihan ensimmäisenä pitsinauhakukka - tosin mulle tuli siitä aluksi mieleen perinteiset silkkipaperilumihiutaleet, joiden kanssa olen ollut tekemisissä viime päivinä. Aivan hurmaava pitsikoriste joka tapauksessa! Otsikon kirjaimet on myös ihanat ja ehkä ihan parasta on paksut koukerokoristeet, jotka näyttää jostakin ihanan pehmeästä materiaalista kaiverretuilta. Niin, niin nätti sivu <3

  VastaaPoista
 3. Onpas vain ihana! Hyvältä näyttää värit ja erityisesti tykkään otsikon kirjaimista. Oliko nuo reijät valmiina vaiko ite teit? Ja mitä ihmettä on nuo kiekurakoristeet on, neki näyttää hyvältä. Ja pikku neiti on ihan oikeassa ei oo talvi jos ei oo lunta. :)

  VastaaPoista
 4. Oivallinen toteutus haasteeseen, taas kerran! Itselle tuo tuntuu TOOOSI vaikealta, katsotaan miten mimmin käy...

  Hauskaa, että oma albumi on alkanut syntyä ihan itsestään, suunnittelematta!

  VastaaPoista
 5. Suloinen sivu ja tuosta albumista tulee aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Vähän erilainen sivu kuin tavallisesti, eikä mielestäni pelkästään väreistä johtuen, mutta erittäin kaunis joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 7. Sinivalkoinen väriyhdistelmä ei yleensä ole minun mieleeni (ehkä se tuo liikaa mieleen suomalaisuuden ja siniristilipun)mutta tässä sinivalkoisuus todella toimii! Ihana, rauhallinen kokonaisuus jälleen täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Ja sinivalkoisuus sopii talviaiheeseen - vaikka nykyinen talvisää ei sovikaan talveen :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos, kiitos ihanaiset :)

  Baula: noissa kirjaimissa oli "timanttien" paikka valmiina, mutta en halunnut niihin kimallusta eli käytin ilman. Nyt kyllä aion ehdottomasti rei'ittää muutamat aakkoset, kun otit asian puheeksi -- voisi näyttää tosi hyvältä!

  Se kiekurakoriste on Melissa Francesin ja oikeasti aika kova ja kevyt. Ulkonäkö ehkä hiukan hämää :)

  VastaaPoista
 9. tooooooosi ihana! mä tykkään ihan kympillä!

  VastaaPoista
 10. Ihana kuva ja kauniisti kerätty sen ympärille koristuksia. Tuo pitsikukkanen on tosiaan niinkuin lumihiutale :)

  VastaaPoista
 11. "äiti, ei nyt oo talvi vaan syksy. ei oo edes lunta. niin"
  tämä lause kuultiin viimeks tänään.

  Mä tykkään kans hurjasti koko sivusta, muhun iskee kyllä toi värimaaimakin ja tommoset ihanan ihanat pienet tytöt. Koristeet sopii hyvin toisiinsa ja kirjainten valkoiset osat näyttää ihan lumihiutaleilta.

  VastaaPoista
 12. Voi miten kaunis sivu! Tykkään tosi paljon :)

  VastaaPoista
 13. Aivan ihania! ...Olihan minulla asiaakin, tarvitsen digikuvia teettäneitä immeisiä vastaamaan kyselyyni että saan opinnäytetyöni valmiiksi. Jos olet teettänyt kuvia ja haluat auttaa, niin ilmoittaudu:
  tanja.ranta@seamk.fi
  niin lähetän kysymyksiä liitteenä s-postiisi.
  Kiitos!

  VastaaPoista
 14. kuinka ihanan luminen sivu, tykkään todella paljon!

  VastaaPoista