tiistai 3. marraskuuta 2009

Vähän Paperikeijua, paljon minua


Tämä on se eilen mainitsemani scrapbook-sivu, johon käytin Paperikeijun kesäkuun ja heinäkuun DT-pakettien viimeisetkin silput. Paljon tässä on myös minua: kuvioiden irti leikkaamista, itse tehtyjä koristeita ja niin edelleen. Sivu on tuumakokoa 8*8, joka aina välillä inspiroi jo pelkän vaihtelun vuoksi.


Tyytyväisin olen sivussa aakkosten muokkaamiseen, sillä litteät perusaakkostarrat eivät aluksi innostaneet ollenkaan. Kiinnitin osaan valkoisia siirtokuvia (vaatii litteiden aakkostarrojen kanssa hiukan sorminäppäryyttä ja kärsivällisyyttä), kohotin i:n pisteet kohotarroilla ja käsittelin aakkosten reunat mustalla tussilla. Nuo i:n pisteet toivat sivuun kovasti eloa. :)

Vihoviimeiset, lyhyet nauhanpätkät muokkasin nauhakukkasiksi. Kiitos Pikkuhelistin nauhakukkaideasta, jonka esittelit silloin Tampereella. Nyt kaikki loputkin tarvikkeet on käytetty eli enää en voi nyhjätä tyhjästä, vaikka mieli tekisikin. Pitää varmaankin itse koota "silppupakkauksia" omista paperisilpuista, ja joskus ottaa pelkästään ne käyttöön..


Tarvikkeet:

Kaikki kolme ruskeaa taustapaperia oman askartelukaapin uumenista. Pilvet leikattu Daisy D:n paperista (Wonder Years: Let's Picnic). Kukat, ihan pienet valkoiset lehdet ja vaahteranlehti tehty Crafty Individualsin papereista, nauhakukat pilkkunauhasta. Aakkostarrat Daisy D's (muokattuna). Mustavalkoiset siirtokuvat ja Pink Paisleen kehykseksi muokattu tummanvihreä paperi omasta askartelukaapista. Myös kruunu leikattu Pink Paisleen paperista.


5 kommenttia:

 1. Tässä sivussa kaikki on kivaa! Värit, otsikko, tarinointi, se miten kehystit kuvan, kukkakoristeet, valokuva (myös kuvassa oleva koira)... tykkään ihan kaikesta!

  VastaaPoista
 2. Sun tekemät kehykset tarinoille on vaan ihan omaa luokkaansa! Ja hienosti olet taas tuunannut aakkosia! Kolmiuloitteisuus tuntuu pelastavan monet sivut pulasta! =)
  Ja vielä mun tulevaisuuden koirakin kuvassa... Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Todella taidokas sivu taas! Rakastuin tuohon kuvakehykseen, todella lumoava! Mustakin sivuissa on kivaa, kun on kolmiulotteisuutta. Usein tuntuu, että jos omissa sivuissa ei ole mitään koholla, siitä kuin puuttuu jotain.
  Tota kirjainten tuunausta voisi kyllä kokeilla! Jäänyt monet arkit käyttämättä, kun tuntuvat just liian lättänöille. Useimmiten tulee sit käytettyä vaan niitä yhtiä ja samoja kirjaimia, vaikka muitakin ois..

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä todella paljon sinua! Aivan ihana tuo kuvan kehys ja tuo nauhakukka istuu hienosti paperikukkien sekaan :) Miten tuota ei ole tullut itse ajatelleeksi koskaan?

  VastaaPoista