lauantai 28. marraskuuta 2009

Paras valkoinen muste?

Pikaisesti huhuilen, onko teillä kokemuksia valkoisista musteista. Mikä olisi paras, jos leimaa tummemmalle kartongille tai kuviopaperille? Kuumailmapuhallinta minulla ei ole eli embossaus ei ole vaihtoehto. Kaipaisin tämän testin kaltaista, mutta nimenomaan valkoisista musteista.. Kaikkia vinkkejä arvostan.

7 kommenttia:

 1. Itse olen kuullut kehuttavan StazOnin valkoista mustetta sekä Papertray Inkin Vintage Creamia taikka Fresh Snowta, mutta omakohtaisia kokemuksia ei näistä ole...

  VastaaPoista
 2. "Adirondack Lights, Snowcap, pigment ink pad" on kuulemma hyvä. itse käytän ColorBoxin Cats Eye Pigment Ink Padia. Minulle sen jälki riittää. Jos jälki ei ole ihan tasainen, korjaan sakuran valkoisella kynällä :)

  VastaaPoista
 3. Minä näin aiemmin tämän postauksen ja tämän perusteella tein myös tilauksen. No, arvaa vaan onko se vielä muovikääreessään...no on! Jos sua kiinnostaa voin kokeilla, voit vaikka vinkata minkä väriselle kokeilisin.

  http://elzybells.typepad.com/my_weblog/2009/08/release-day.html

  VastaaPoista
 4. Niin, mulla on siis se pigment ink tyyny siitä linkistä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille, ja Taru76: mahtavaa, jos voit kokeilla! Jään mielenkiinnolla odottamaan

  VastaaPoista
 6. Jos omistaa valkoista chalksia ja vesileimatyynyn niin käy ihan sammalla tavalla, itse ainakin olen tehnyt kivoja reunuksia papereihin niin että eka leimaan ihan normisti sillä leimasimella ja sitten levitän chalksia päälle... :)

  VastaaPoista
 7. Elzybells valkoinen pigment muste testattu, pitäisi vielä ehtiä kuvaamaan. Hyvä muste on, kuivuessa vähän "haalistuu". Leimatessa on melkein kuin maalia. Reunoille voi jäädä enemmän väriä, kuten maalilla leimattaessa.

  Tykkäsin kyllä, mutta en osaa sanoa onko paras mahdollinen. Kuivuu hitaasti, mutta kuivuu. Suosittelisin kyllä jäljen perusteella.

  VastaaPoista