maanantai 2. marraskuuta 2009

Esimakua


Vai olisiko pitänyt otsikoida Paperikeijun DT:n lisäekstrat? Hyödynsin viikonloppuna Paperikeijun kesäkuun ja heinäkuun DT-pakettien vihoviimeiset paperisilput. Niistä syntyi kaikenlaista pientä ja osa päätyi myös scrapbook-sivuun, josta lisää huomenna.

Oikeastaan aika kivaa ottaa erittäin rajallinen määtä tarvikkeita (tässä tapauksessa pelkkää paperisilppua), päättää käyttää se kokonaan ja katsoa, mitä niistä syntyy. Tein ylimmän kuvan kukkia hiukan samantyyppisesti kuin aikaisemmin, mutta tavoitellen vähän syksyisempää ja rosoisempaa jälkeä.


Lisäksi tein sydämen muotoisia pakettikortteja sekä kukilla että ilman. Näitä aion käyttää joululahjoissa, jotka paketoin voimapaperin kaltaisella, ruskealla paperilla.


Tarvikkeet:

Kukat tehty Crafty Individualsin papereista. Pakettikorttien paperit Daisy D's (Wonder Years: Let's Picnic), Basic Grey (Urban Couture: Tweed) ja Basic Grey (Urban Couture: Lustra).
Pakettikorteissa on paljon siirtokuvia, kaikki Daisy D's (Floral Elements). Loput tarvikkeet oman askartelukaapin uumenista.

4 kommenttia:

 1. Kauniita. Sun sivuilla on aina niin kiva käydä ja löytää uusia inspiraation lähteitä. Tuntuu vaan niin kiireiseltä, ettei ehdi mitään tekemään, mutta ihastelen kuitenkin :)

  VastaaPoista
 2. Olet mestari taikomaan koristeita jopa silpusta!! :) Ihania ja uudenlaisia nuo sydämet, joissa on kukkia.

  VastaaPoista
 3. Upeita niinkuin aina! Tuo vaaleanpunainen pakettikortti kyllä sulatti mun sydämen :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita niin kukat kuin pakettikortitkin! Tässä kun pitäisi saada lähtemään siskon amerikanpaketti, niin taidanpa tehdä saman: voimapaperia ja itse tehtyjä kauniita pakettikortteja! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista