lauantai 31. lokakuuta 2009

Vihoviimeisenä


Paperikierteen lokakuun haastesivun tein jo monta viikkoa sitten, mutta varsinainen osallistuminen haasteeseen jäi tähän päivään. Onneksi ehdin, vaikka vihoviimeisenä. Hyödynsin sekä sivupohjaa (soveltaen) että värimaailmaa. Sinistä tässä sivussa on Sannikan skräppäysristeilyllä opettama huopakukka, josta tässä myös lähikuva.


Sivun aihe on oikeastaan kieli ja sen ihmeellisyys pienen puhujan näkökulmasta eli linnunpöntöihin liittyvä kesäinen keskustelu. Isomummun nimen sensuroin tekstistä. Tällä hetkellä yhtä suurta huvitusta aiheuttaa vastaava sana "lumivaippa": "maa peittyi valkoiseen lumivaippaan...". Todella hauskaa, jos on tarpeeksi pieni.


Tarvikkeet:

Taustapaperi Jenni Bowlin, tarinointilappu ja tarinointilapusta leikattu valokuvakehys Making Memories. Pahvikoristeet ja kukka sekä jämäkirjaimet oman askartelukaapin uumenista.

8 kommenttia:

 1. Joo, linnunpönttö, voi ihanuus ja hassuus :D Ihanasti sivussasi kasvaa kaikenlaista :)

  VastaaPoista
 2. hih, fiksuja nuo lapset. En oo kyllä ikinä tullu ite aatelleeksi. :D Voi, että tykkään nuista ressatuista paperin reunoista, lintusesta, huopakukkasesta ja tietysti tarinoinnista.

  VastaaPoista
 3. Hauska muisto ihanasti tallennettuna! Jaksan aina vain ihailla koristeiden runsautta sivuillasi. Minullakin on jo muutama huopakukka laatikossa, pitäisiköhän seuraavaan sivuun laittaa?
  Ja miten niin viimeisenä... ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana aiheeltaan ja toteutukseltaan! Huopakukka on ehä vähän liian ihana :)

  VastaaPoista
 5. Voi, miten herttainen muisto ja tallennus. Ja huopakukka näyttää tosi hyvältä. Minusta se on kyllä hirveän paksu, joten on jäänyt tähän mennessä käyttämättä sivuilla, mutta muualla kyllä.

  VastaaPoista
 6. Tää on taas niin ihana!! Journaling on huippu, samaten kuin tuo huopakukka ja piparikehykset kuvan ja tarinan ympärillä...

  VastaaPoista
 7. Iiiihana huopakukka ja ihanaa pallopaprua, näyttää ihanalle tän sivun asettelu muutenkin! Ja voi että noita lasten aivoituksia :D

  VastaaPoista
 8. :) pönttä mikä pönttö. Loistava sivu!

  VastaaPoista