torstai 11. kesäkuuta 2009

Paperikeijun DT: kesäkuu


Tässä on Paperikeijun Design Teamin ensimmäinen työni. Olin todella iloinen, kun minua pyydettiin mukaan -- kiitos kunniasta -- ja olen selvästi hienossa seurassa. Esimerkiksi Viken tekemät ATC-kortit ovat mielestäni aivan loistavia.

Mutta asiaan: yllä olevassa scrapbook-sivussa on käytetty neljää eri scrapbook-paperia, nappeja, siirtokuvateippiä, nauhaa, aakkostarroja sekä vaaleansinistä akryyliväriä ja eri värisiä musteita.


Tykkään leikata eli käyttää sekä sormiveistä että saksia. Tuo perhonen esimerkiksi on osa varsinaista taustapaperia, josta olen sen osittain leikannut irti, jotta toisista papereista leikkaamani ympyrät mahtuvat osittain perhosen alle. Viirinauha oli alunperin osa ihan muuta paperia, mutta halusin irroittaa sen ja taittaa viirejä hiukan koholle.


Leikin aika paljon Glossy Accents -koholakalla, koska sivun materiaalit olivat kaikki "litteitä" eli niissä ei ollut valmiiksi kolmiulotteisuutta. Koholakalla saa esimerkiksi kuvan mukaisiin tasaisiin aakkostarroihin hiukan lisää eloa. Samaa voi kokeilla erilaisissa yksityiskohdissa, kuten tässä ympyrässä.


Uusi tuttavuus minulle oli siirtokuvateippi eli rub-on teippi, jolla on tehty mustat, filminauhaa muistuttavat yksityiskohdat. Jännä tuote, kokeilisin uudestaankin! Se olisi kuitenkin selvästi arvostanut hiukan hellempää kohtelua, mutta halusin ronskia jälkeä.

Scrapbook-sivujen lisäksi olen luvannut tehdä aina välillä Paperikeijun materiaaleista myös jotain muuta. Näistäkin materiaaleista syntyi jo jotakin muuta pientä, "ekstrat". Siitä lisää myöhemmin.
Tarvikkeet:

Taustapaperi ja kaikki muut paperit Daisy D's (Wonder Years: Catching Fireflies, Let's Picnic, I'm Home ja Hooray!). Aakkostarrat Daisy D's. Tarra-arkki Daisy D's. Nappeja, nauhaa ja siirtokuvateippiä. Käytetty runsaasti myös erivärisiä musteita, vaaleansinistä akryylimaalia ja Glossy Accents -koholakkaa.

13 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon DT -pestistä! Ihana on tämäkin sivu... tuo siirtokuvateippi näyttää mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 2. Jepjep, tosta se kenkähysteria sitten vaan pahenee... =) Siirtokuvateippi näyttää tosi mageelta ja sun työstetyt kirjaimet miellyttää myös silmää!
  Ja ennen kaikkea, ONNEKSI OLKOON!

  VastaaPoista
 3. ONNITTELUT!!!
  Suloinen teksti, suloinen kuva ja sivusta tuli jotenkin vesivärimäisen utuinen tunnelma. Perhonen on suloinen. Mun siirtokuvateipit muuten takkuilee aina, joten rosoa tulee ihan ilman yrittämistä.

  VastaaPoista
 4. Oi mä rakastan tuota pyöreää muotoa! - ja muutenkin koko sivussa on jotain erityistä uutta raikkautta, vaikka myös ihanaa tuttua tyyliä, tykkään tosi paljon! Niin ja tuo miten oot käyttänyt siirtokuvateippiä, nam! Kiva nähdä sun töitä Paperikeijussakin :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva kokonaisuus! Tuota lippunauhapaperia olen katsellut sillä silmällä, että teen oman lippunauhan, kunhan sopiva leiska osuu kohdalle. Tässä toimii ihanasti juuri tuo irtileikkaus. Onnittelut DT-paikasta, hieno alku :-)

  VastaaPoista
 6. Ihana! Vaikka mitä tosi kivoja juttuja, kuten nuo viirit ja siirtokuvateipit. Tykkään!

  Niin ja tietysti onnittelut DT-pestistä :)

  VastaaPoista
 7. Tää on tosi kaunis! Ihanan utuinen ja rosoinen yhtäaikaa. Todella hieno alku DT-pestille :)

  VastaaPoista
 8. Hieno sivu!!
  Ja onnea DT-psetistä täältäkin ;)

  VastaaPoista
 9. Tässä on sellainen mukavan ruohea tunnelma koko sivussa. Tykkään! ja onnittelut täältäkin DT paikasta!

  VastaaPoista
 10. Onnittelut myös minulta. Aivan upea sivu, nuo vaihtelevat muodot ja pirteät värit luovat yhdessä upean kokonaisuuden.

  VastaaPoista
 11. Erittäin kaunis sivu, kuin ihanasta lasten satukirjasta!

  VastaaPoista
 12. Onnittelut design teamin jäsenyydestä :)
  Tää sivu on ihan mielettömän upea, leauat loksahti auki kun näin tämän. Tässä on ihana tunnelma ja värit ja kaikki yksityiskohdat... Tuo lippurivi kruunaa kaiken! Wau!

  VastaaPoista