lauantai 13. elokuuta 2011

Ikkunaprinssi


Skräppäystarvikkeista jotkut ovat tällä hetkellä aikalailla unohduksissa. Esimerkiksi sirkkarenkaita (eyelets), pieniä metallisia renkaita, näkee todella harvoin sivuissa. Yhteen aikaan niitä oli kaikkialla! Muoti-ilmiöt tulevat ja menevät, mutta sirkkarenkaat ovat kivoja, selkeitä perustarvikkeita. Ja jo jonkin aikaa skräpänneillä niitä löytyy varmasti kaapin uumenista.


Haastoin itseni keväällä tekemään vuoden loppuun mennessä ainakin viisi sivua, joissa on käytetty sirkkarenkaita. Tässä on niistä ensimmäinen. Katsotaan saanko haasteeni vietyä loppuun asti :) Pääasia on, että katson tarvikkeita uudella tavalla ja mietin, miten niitä saisi käytettyä sivuissa myös nyt. Saa kokeilla samaa. Tai onko teillä muita tarvikkeita, joita aikaisemmin käytitte paljon mutta tällä hetkellä ette?


18 kommenttia:

 1. Hienot värit ja sävyt sivussasi! Sirkkarenkaita voisi käyttää; laatikoissa on niitäkin runsaasti.Kekseliäisyytesi on ihailtavaa!

  VastaaPoista
 2. Mahtava tapa käyttää sirkkarenkaita! Tykkään tästä sivusta aivan valtavasti muutenkin! Muoto, sävyt, yksityiskohdat, taas kerran kaikki kohdallaan :)Ja tuo iso kuva tulee loistavasti esille, mutta samalla myös sulautuu kauniisti koristeisiin.

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit, koristukset & kuva! Kaikki sopii niin hienosti yhteen. <3 Vitsit kun osaisi itsekin tehdä vielä joskus näin ihanan runsaita sivuja.

  VastaaPoista
 4. Kaunis sivu! Ihanat värit. Olen kovasti miettinyt käyttöä noille sirkkarenkaille, mutten ole vielä keksinyt. Ehkä saan sinulta ideoita :)

  VastaaPoista
 5. Upea sivu! Katsoin ensin, että se oli osittain digiä :D

  Sirkkarenkaat näyttää tosi hienoilta!

  VastaaPoista
 6. Loisto idea sirkkarenkaille!

  Mä tykkäisin käyttää niitä enemmänki, mutta meidän Mimosa pelkää jos paukuttelen niitä niillä fiskarsin pihdeillä... enkä oo vielä saanu hankittua sitä silent setteriä...

  Kaunis sivu!

  VastaaPoista
 7. Kaunis sivu! Paljon on sellaista tarviketta mikä unohtuu laatikoihin, juuri esim. nuo sirkkarenkaat ja itselläni ainakin nyt ihan perus haaraniitit. Leimaisimistakin huomasin taas että onpa monta mitä en ole käyttänyt aikoihin. Tartteis siivota riittävän usein niin muistuisi aina mieleen mitä kaikkea omistaa

  VastaaPoista
 8. Enpä arvannut löytäväni tällaista prinssiä =D Ihanan paljon yksityiskohtia taas!

  Tässä on hyvä kannustin koittaa käyttää vanhoja tarvikkeita uusin aattein, joskin oma haaste voisi ehkä olla ennemmin niin, että koittaisi käyttää niitä kaikkia "ei askartelutarvikkeita" joita on tullut askartelua varten säästeltyä..

  VastaaPoista
 9. En ole oikein koskaan saanut kipinää sirkkojen käyttämiseen, enkä onneksi kovin paljon hankkinutkaan. Mutta ehkä pitäisi kokeilla, jos niiden kanssa saa aikaiseksi näin kivoja juttuja!

  VastaaPoista
 10. Mykistävän upea sivu! <3

  Mulla on myös unohduksiin jääneet nuo sirkkarenkaat, joita ennen käytin todella paljon. Ja lisäksi nauhat, jotka silloin yhteen aikaan olivat lähes mun "tavaramerkki" ovat nykyisin kovin vähällä käytöllä.

  VastaaPoista
 11. jonkun täytyy aina muistuttaa asioista ja tämän sivun myötä ehkä nouseekin uusi sirkkarengasbuumi! minulle ainakin tuli heti sellainen olo, että olisi kiva käyttää niitä johonkin! mutta kun koko ajan tulee jotakin, mitä olisi kiva kokeilla ja sitten ne edelliset ehtii jo unohtua..

  VastaaPoista
 12. Kylläpä tuo teidän kissa onkin kaunis :) Sivussa on ihanat värit ja koristeet! Joo, sirkkoja löytyisi täältäkin, hmm...

  VastaaPoista
 13. Aaaaah miten ihana sivu! Ja miten upea kissa ja valokuva!
  Oon varmaan outo mutta mulla ei oo koskaan ollut sirkkarenkaita! :O

  VastaaPoista
 14. Ihana väritys ja tunnelma sivussa!
  Ja mielenkiintoisen haasteen olet itsellesi asettanut, vähän samassa hengessä kuin Shimelle Something from almost nothing -kurssilla.
  Mulla on ollut muutamia sirkkarenkaita, mutta en ole koskaan niitä sivussa käyttänyt... Ehkä siksi, että olen aloittanut harrastuksen, kun ne eivät enää olleet kovassa huudossa tai koska niiden asettelu sivulle on niin järjettömän työlästä ilman Crop-a-dilea...

  VastaaPoista
 15. Sulo on ihana ja sivu tosi hieno taas! Mä tykkään sirkkarenkaista.

  VastaaPoista
 16. vitsi miten ihana sivu ja ylväs kissa !!!

  VastaaPoista
 17. Teidän kissa on kyllä ihan uskomattoman kaunis <3 Ja sivu on upea ja tunnelmallinen, tykkääntykkääntykkään! :)

  VastaaPoista
 18. Siis.. aivan ihania kortteja! Olisinpa yhtä taiteellinen :D.. kun en ole.

  VastaaPoista