perjantai 12. helmikuuta 2010

Mukavuusalueen ulkopuolella


Omuli haastoi minut skräppäämään sivun, jossa en käytä minulle tyypillisiä materiaaleja/tekniikoita. Omulin asettamat kriteerit olivat:

1. Ei murrettuja/pastellisävyjä
2. Ei musteen käyttöä sivulla
3. Ei omatekemiä kukkakoristeita
4. Enemmän kuin kaksi valokuvaa
5. Ei ympyrämuotoja

Kehitin haasteesta itsellesi jonkinlaisen ongelman, sillä olen tehnyt jo monta sivua ja purkanut kaikki. En kuitenkaan halua jäädä jumittamaan tämän kanssa eli olkoon, tässähän tämä. Lisäsin vaatimuksiin kohdan

6. Ei kuviopaperin käyttöä, jotta haasteesta tulisi oikeasti vaikea


Oikeastaan taisin huijata musteen käytön suhteen, sillä tarinointilappu on leimattu, mutta uskon ja tiedän, että Omuli tarkoitti musteen käyttöä valokuvien ja materiaalien reinoilla eli tämä sallittakoon. Valokuvien määrän suhteen menin kyllä sieltä, mistä aita on matalin. Haastan itseni tekemään tänä vuonna ainakin yhden sivun, jossa on vähintään kahdeksan (8) valokuvaa! Onneksi on vuosi aikaa. :)

Mutta, oleellisimpaan, eli Pikkuhelistin, oletko valmis? Haaste lentää seuraavaksi sinulle ja haasta sinä vuorostasi joku toinen mukavuusalueen ulkopuolelle, kun olet valmis oman sivusi kanssa.

Pikkuhelistimelle kriteerit ovat

1. Ei revittyjen tai taitettujen reunojen käyttöä
2. Ei nappeja, nauhaa tai maalarinteippiä
3. "Tyhjän tilan käyttöä" alle 25% sivun pinta-alasta
4. Ei paperipalkkeja tai muita palkin muotoisia koriste-elementtejä
3. Missään nimessä ei akryylimaalin tai muun nestemäisen värin käyttöä :)

6 kommenttia:

 1. Loistavasti onnistuit ja sivu on silti sinun näköinen, vaikka laitoin paljon rajoituksia! Ihana tarinointi :) Ja aika pahan pistit Pikkuhelistimelle... jännittävää nähdä mitä hän saa aikaan!

  VastaaPoista
 2. Onnistuit kyllä hyvin. Ihanat kuvat ja tarina taas kerran. Ne vaan tekee näistä sun sivuista niin merkityksellisiä. Pikkuhelistimellä on kyllä iso luu purtavana.. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava! Hihittelin tuolle nokkaviululle :D

  Haaste on otettu vastaan ja viimeistelyä vaille valmiina ollaan! Aikamoisen listan kyllä mulle kasasit ;) Kohdat 2,4 ja 5 tuottavat ehdottomasti eniten päänvaivaa. Onneksi sentään Sassafras ei mennyt kieltolistalle :D

  VastaaPoista
 4. Minusta leiskasi näyttää kauniilta ja onnistuneelta!

  VastaaPoista
 5. On tää ihan sun sivuksi tunnistettavissa vaikka monet sulle tyypilliset elementit puuttuvatkin! Oi nää on herkullisia haastesivuja! =)

  VastaaPoista
 6. joo-o, kyllä sä onnistuit tässäkin. Tuo tarinointi on tosi herttainen (sulla on ihana lapsi näistä tarinoinneista päätellen) ja tuo nokkaviulu, voi kuinka ihana juttu! Oon varmaan jo ennenkin sanonut, mutta on mahtavaa kun tallennat nämä muistot tytöllesi, tällainenkin asia saattaisi muuten helposti unohtua.

  VastaaPoista