sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Materiaalikokeiluja


Tein eilen itse kukkakoristeita minulle uudesta materiaalista. Osa on hiukan monimutkaisempaa mallia (yllä), osa yksinkertaisempaa mallia (alla oikealla). Tykkään tosi paljon itse tehdyistä koristeista: niistä saa sen kokoisia ja värisiä kuin haluaa. Näitäkin teen varmasti uudestaan.

Laitan tarkempia ohjeita pian, mutta sitä ennen: arvaatko, mitä tarvikkeita näiden tekemiseen on käytetty, siis saksien ja keskellä olevan haaraniitin lisäksi? Helpotan sen verran, että kyseessä on vain kaksi tarviketta ja toista löytyy lähes kodista kuin kodista.


Ensimmäisenä oikein arvannut saa palkinnoksi pienen askartelutarvikepaketin, johon tulee ainakin Tim Holtzin grungeboard-kuvioita ja K & Companyn chipboardkuvioita. Tarvittaessa jaan paketin kahtia, jos ensimmäinen arvaa oikein vain puolet eli palkintoja saattaa olla kaksi, vastauksista riippuen.

Siis: mitä kahta tarviketta näiden tekemiseen on käytetty?

16 kommenttia:

 1. Arvaanpa että suodatinpusseja ja
  värjäämiseen elintarvikeväriä:)

  VastaaPoista
 2. Minä sanoisin että kahvisuodatin pusseja paperina ja väritys vesiväreillä :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kukkia!!! vau! Tuollaisethan näyttää varmasti ihan mielettömän ihanilta leiskoissa. Minulla ei ollut kyllä aavistustakaan että mistä ne on tehty. Edelliset on arvanneet suodatinpusseja.. no, jos ne on niistä tehty niin ei ihmekään etten arvannut kun tässä taloudessa ei juoda kahvia ollenkaan. hih! :)

  VastaaPoista
 4. Suodatinpusseilta näyttää kyllä tuo paperi joten veikkaan sitä

  VastaaPoista
 5. Ensimmäinen vastaaja Tarja tiesi toisen tarvikkeen (en vielä paljasta kumman...), mutta toista ei ole vielä kukaan maininnut eli arvauksia kannattaa vielä jättää, puolet palkinnosta jäljellä. Ehkä tässä saa itsekin uusia ideoita! :)

  Kannattaa muuten lukea vihje tarkkaan. Tarja: laitathan sähköpostia, niin lähetän sinun osuutesi palkinnosta.

  VastaaPoista
 6. suodatinpusseja ja musteita (distress.. :) )

  VastaaPoista
 7. distress musteiden täyttöpullosta musteväriä vedellä laimennettuna suihkeena? tai adidondac colorwash-värejä?

  VastaaPoista
 8. minä sanoisin että ihanaiset kukkaset on tehty vauvanpuhdistuslapuista. :) ja värjätty niillä elintarvikeväreillä. tosi hienoja!

  VastaaPoista
 9. Minäkin pidän suodatinpussin toisena vastauksena ja toiseksi veikkaan Glimmer Mistiä Pikkuhelistimen blogin maalikommenttisi takia :-)

  VastaaPoista
 10. Kiitos, kun vierailit blogissani! :) Oli todella kiva, kun kävit, sillä sitä kautta löysin tieni tänne ja ihastuin ikihyviksi. Tykkään tyylistäsi ja tulen varmasti visiteeraamaan useamminkin! :)

  Nuo kukat näyttävät muuten ihan punajuuren mehun värisiltä, joten veikkaan, että olet värjännyt ne punajuuren mehulla :D Kerrotko sitten, miten olet ne tehnyt, tekisi itsekin mieli kokeilla!

  VastaaPoista
 11. Mä sanoisin että nämä suodatinpusseista tehdyt kukkaset on värjätty viinimarjamehulla. =) Ja vitsi kuinka ihania ne on! oot kyllä sellainen visionääri.

  VastaaPoista
 12. Oisko värjätty punaviinillä??

  VastaaPoista
 13. ...ja vieläö arvausta,toinen materiaali vois olla tapettiliisteri:)

  VastaaPoista
 14. Minun arvaukseni on, että suodatinpussit on värjätty punaisella teellä. :)

  VastaaPoista
 15. Ihania vastauksia! Tarjalle (suodatinpussit ensimmäisenä arvanneelle) lähtee postia huomenna ja loppuosan arvasi ensimmäisenä Sannika. Hienoa salapoliisityötä :)
  Sannika: laitathan sähköpostia

  VastaaPoista
 16. Onpa hienon näköistä jälkeä! Alkaa tehdä mieli itsekin kokeilla tuollaisten väkertämistä, vaikka kukkien käyttö skräppäyksessä ei oikein tunnu multa luonnistuvan :)

  VastaaPoista