sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Piristävä haaste


Tämänkertainen Inspiroidu-blogin haaste oli erittäin tervetullut. Huopa on minulle sellainen materiaali, jota on hauska kokeilla, mutta joka uhkaa helposti jäädä käyttämättä. Tuo pallokuvioinen oranssi Creative Imaginationsin huopa alkoi jo muumioitua askartelukaappini perälle..

Käytin siis huopaa sivun "taustapaperina" paperin sijaan. Sydänkoriste on myös huopaa - ja niin ovat punaiset aakkostarratkin! Tätä sivua oli hauska ja kivuton tehdä.


Sivun koko on minulle tuttu 8,5*11 tuumaa. Valokuvan olen teettänyt tavallista suuremmassa koossa. Maalasin sen reunat vaaleansinisellä akryylimaalilla, koska en halunnut tällä kertaa kehystää kuvaa muuten. Korostin muutamaa sanaa keltaisella liituvärillä. Siinä kai se suunnilleen on. Ihan tyypillistä minua, mutta virkistävän erilaisilla materiaaleilla, koska mukana on huopaa. Olen tyytyväinen, että päädyin tuohon vaaleansiniseen akryylimaaliin.


Tarvikkeet: Oranssi huopa Creative Imaginations, alareunan paperi Imagination Project (Mother Knows Best), kaareva paperi Making Memories. Aakkoset American Crafts (Playroom). Käytetty myös sinistä akryylimaalia ja keltaista liituväriä. Sydämenmuotoinen huopakuvio ja puiset napit saatu Elinalta SAY5-kierroksen aikana. Nauhakoriste kierrätetty ystävän kirjeestä.

12 kommenttia:

 1. Tämä on todella kaunis! Aivan ruudun tänne puolen aistii leivontahetken lämpimän tunnelman. Ihana! Ja superkauniit värit!

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteä ja kaunis sivu!

  VastaaPoista
 3. Pirteä kaunis sivu.

  VastaaPoista
 4. Hyvin toimii tuo akryyliväri! Lämmin tunnelma, ilmankos kun on huopaa :-)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis tuo tuollainen pilkkuhuopa - ja taas kerran samaa elementtiä löytyy myös valokuvasta. Sivun henki on kotoisan lämmin, väritkin käyvät suorastaan kummallisen hyvin yksiin. Nättiä on!

  VastaaPoista
 6. Tuo idea maalata nuo valokuvan reunat on loistava. Siitä tuli sellainen "kotikutoisen" leipomisen fiilis. Ja huopa sopii hienosti taustaksi. Tykkään :)

  VastaaPoista
 7. On kyllä todella kaunis kokonaisuus sivussa, ja huovasta tulee niin sopivan keittiömäinen tunnelma! :D

  VastaaPoista
 8. Ole hyvä! Kurkkaa blogistani mitä sinulle ojennan!

  sivusi on upea!

  VastaaPoista
 9. Mitä tähän enää lisäämään? TYKKÄÄN!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kauniista sanoista.

  Ja Millam, kiitos ja kumarrus :)

  VastaaPoista
 11. Sä sitten onnistut aina saamaan sun leiskoihin ihanan tunnelman! Värit on niin kivat yhdessä ja tuo kuva on tosi hieno. Upea!

  Meinasin kans käyttää haasteessa tuota samaista huopaa vihreänä mutta säästelin sitä sitten kuitenkin vielä. Saas nähdä koska tulee käyttöön :D

  VastaaPoista
 12. Huopaa taustapaperina, mahtavaa! Eipä käynyt edes itsellä mielessä... Tässä sivussa on kaikki kohdallaan!

  VastaaPoista