sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Paperikeijun DT: heinäkuun ekstra


Tein tässäkin kuussa Paperikeijun DT-materiaaleista myös muuta kuin scrapbook-sivun, tällä kertaa kortin. Tämä on samalla onnitteluni vauvan juuri saaneelle Paperikeijun Jaanalle.

Kortti on tehty yksinkertaisella pop-up -tekniikalla, jota käytin myös viime joulun joulukorteissa (kannattaa kokeilla, se on todella helppoa). Käytin Daisy D's -tarraa kehystämään leimatun silhuettikuvan ja lisäksi vihreää mustetta luomaan ruohon.


Ajatukseni tämän taustalla oli, että kaikkien vauvaonnittelujen ei tarvitse olla vaaleanpunaisia tai vaaleansinisiä. Yritin huomioida onnittelun saajan oman tyylin.
Tarvikkeet:

Taustapaperi Basic Grey (Urban Couture: Tweed), ympyrän paperi Basic Grey (Urban Couture: Lustra). Ympyräkehys ja taustan tarrat Daisy D's -tarra-arkista, taustan pilvi Daisy D's -paperista. Taustalla myös siirtokuvia, Daisy D's (Floral Elements). Vaaleanpunaista pilkkunauhaa. Leimasin sekä vihreä ja ruskea muste oman askartelukaapin uumenista.

2 kommenttia:

  1. Jes! Pop-up kortti, mun suosikki. Hauskaa, kun oot tehnyt sen aukeamaan näin päin, tätä täytyykin kokeilla itsekin. Tykkään ei-niin-perinteisestä värityksestä, se on hieno!

    VastaaPoista
  2. OI kiitos!! :) Aivan ihana kortti!

    VastaaPoista