tiistai 28. heinäkuuta 2009

Punaista, keltaista ja vihreää


Melkein unohdin Paperikierteen heinäkuun haasteen sivuni, vaikka sain tämän valmiiksi jo pari viikkoa sitten. Väriyhdistelmä oli haastava, mutta lopulta innostuin ja sivu syntyi helposti. Pahoittelen sensurointia, se aina vie osan sivun lumosta.

Taitoin tarkoituksella tuota Bazzillin kohokuvioitua kartonkia, koska halusin lisää vaakasuoria linjoja. Se ei ole vahinko. Vihreä akryylimaali ylemmän otsikon takana sen sijaan on eräänlainen vahinko, sillä en ollut tyytyväinen alkuperäiseen otsikon asetteluun ja aakkosten repiminen pois paperista teki jälkeä, joka piti peittää jotenkin. Olen tyytyväinen maaliin, sillä sai kivasti tekstuuria.


Käytin tässä sivussa vähän aikaa sitten tekemäni suodatinpaperikukan, se on tuossa Priman keltaisen kukan vieressä. Nytkin on mielessä tosi paljon ideoita itse tehtyjen koristeiden suhteen eli sellaisia taitaa taas näkyä tässä blogissa lähiaikoina.


Sivuun lennähti myös Sannikan virkkaama perhonen. En itse virkkaa, joten se on erityisen rakas. Ja aakkostenostolakkoni jatkuu jo kolmatta kuukautta, nämä aakkoset ovat omista varastoista.

8 kommenttia:

 1. Aivan hurmaava sivu! Paras tähän haasteeseen näkemäni. Tykkään väreistä ja vaihtelevista koristeista.

  VastaaPoista
 2. Jälleen sivu, jossa riittää tutkittavaa ja pieniä yksityiskohtia pitkäksi aikaa... aivan ihana. Ja tuo otsikko on jotenkin aivana suloinen!

  VastaaPoista
 3. Ihan omannäköisesi toteutus jälleen! Tykkään miten käytät otsikkoa osana koko tarinaa ja tuo suodatinpaperikukka.... huoh...
  Ja ps: saan myös "hiukan" hämmästyneitä katseita kuvaillessani ruoka-annoksia, mutta minkäs teet!

  VastaaPoista
 4. Toinenkin perhonen löysi kodin, kiva! Tämä haaste oli minulle ihan mahdoton, mutta sinun toteutuksesi on luonteva ja suloinen.

  VastaaPoista
 5. Tässä sivussa silmä viipyy pitkään -aina löytyy jotain uutta ja ihanaa! Perhonen on todella söpö!

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihailen sivun runsautta! Ja otsikon yhdistämistä tarinointiin. Ja suodatinpaperikukkaa. Ja perhosta ja...

  VastaaPoista
 7. Omuli jo sanoikin sen mitä minäkin olisin sanonut :)

  Olisin muuten ikionnellinen jos mun varastosta löytyisi vielä noita alphadotseja! Tykkäsin niistä niin kovasti :)

  VastaaPoista
 8. Selailin näitä sivuja enemmänkin ja ihastuin kovin kortteihisi ja skräppisivuihisi. Osaat yhdistellä monipuolisesti eri tekniikoita matskuja. Taidanpa tulla toistekin blogiisi :D

  VastaaPoista