torstai 18. joulukuuta 2008

Tämän joulun joulukortit


Tänä jouluna tein pop-up -kortteja yksinkertaisella tekniikalla, joka opetetaan tässä videossa. Tein kortteja eri värisinä, jotta en kyllästyisi ja etenin vaihe vaiheelta. Yhtenä iltana leikkasin ja kokosin korttipohjat ja puhekuplat, toisena värittelin leimaamiani karhuja, seuraavana leikkasin ne ja levitin koholakkaa karhun kaulahuiviin ja niin edelleen.

Kortit suljin, kuinka ollakaan, tyllistä solmimallani rusetilla. Näitä oli mukava tehdä, toivottavasti ovat jo saapuneet turvallisesti perille.

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia kortteja! (Nyt kyllä vähän hävettää omat säälittävät viritelmät.)

  VastaaPoista
 2. Hö! Miten niin hävettää? Näkemäni vilaukset sinun korteistasi ovat olleet oikein hienoja.

  Luulen, että tietty hävetys liittyy kaikkeen käsintehtyyn. Ainakin minulle tulee usein hetki, jolloin ajattelen, että voinko antaa itse tekemääni lahjaksi ja onko se mieleinen saajalle tai ylipäätään ihan hölmö. Se tunne kannattaa hätistää pois, koska muuten askartelusta menee ilo.

  Ja haluan nähdä lisää Omulin kortteja. Heti. :)

  VastaaPoista
 3. voi se olis ihanaa! elina710@hotmail.com on mun osoite. ja onpas ihania muuten noi sun joulukortitkin! toi karhuliini on suloinen. minkäs valmistajan noi leimasimet oikein olikaan?

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka söpöjä! :) Mulle tuo korttien tekeminen on jostain syystä kamalan puuduttavaa.. Viime jouluksi väkertelin jos jonkinlaisia mutta nekin on aina vaan lähettämättä :D Mä taidan ihan suosiolla pitäytyä skräppäyksessä ja jättää nämä kortteilut muille.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania kortteja, tuo nalle on tosi symppis! <3

  VastaaPoista
 6. Ihan mahdottoman suloisia!! <3<3<3

  VastaaPoista
 7. Kiitos jälleen ihanista idoista! Täällä silmä lepää :)

  VastaaPoista