tiistai 23. kesäkuuta 2009

Inspiroivaa järjestämistä


Pohdin vähän aikaa sitten, miten saisin askartelukaappiin jymähtäneet koristeet liikkeelle. Hetken mielijohteesta nappasin American Craftsin kuuden valokuvan muovitaskun ja otin sen säilytyskäyttöön. Lajittelin ensin kukat värin mukaan ja sitten laitoin mukaan kaikkea pientä: nauhanpalasia, metallisia koristeita ja niin edelleen. Lopputulos näyttää tältä:


Tiesin, että haluan ripustaa muovitaskun askartelukaapin seinälle (minulle on tärkeää, että näen tarvikkeet), joten tein pari muutosta. Kaikki kuusi erillistä valokuvan paikkaa aukeavat kohti sivun keskiosaa eli osa tarvikkeista ei olisi pysynyt paikallaan, kun muovitaskun ripustaa seinälle. Ompelin kolme taskua kiinni, se näkyy ylimmässä kuvassa, ja leikkasin niille vastaavasti uudet aukot yläreunaan. Tähän kaikkeen meni noin minuutti, järjestämiseen toki hiukan pidempään.

Tästä Lauran jutusta näkee hyvin, miten vastaavia taskuja on oikeasti tarkoitus käyttää. Lauran taskut ovat eri merkkiä, mutta idea on sama.

Järjestäminen oli todella inspiroivaa, nyt tekee koko ajan mieli käyttää näitä tarvikkeita! Tekisi mieli yllyttää samaan ihan tavallistenkin muovitaskujen kanssa: ompelemallahan niihin saa niin monta osiota kuin haluaa.

5 kommenttia:

 1. Sulla näitä hyviä ideoita aina piisaa... On ihana nähdä materiaalit toisiinsa sopivissa väreissä vierekkäin... itse saan ainakin tällä tavalla eniten inspiraatiota korttien tekoon.

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä ihan totta että tavaroita tulee käytettyä ihan erilailla kun ne on näkösällä. Sen takia tykkään älyttömästi tuosta clip it upista! kiva kun on kaikki aakkoset ja tarrat ja siirtokuvat siinä niin niitä on helppo katsella ja ottaa käyttöön. Nyt ne on tehneet clip it upin 12x12 papereillekin! huih! Pitää olla kyllä melko iso askartelupöytä jos sellaisen aikoo hankkia. huh huh!

  VastaaPoista
 3. Ideanikkari taas vauhdissa! Tosi hyvä keksintö :) On muuten kumma juttu miten sitä unohtaa monenmoiset ihanatkin koristeet jos ne ovat piilosssa jossain laatikon uumenissa.

  VastaaPoista
 4. Sehän se,kun ideoita liikaa päässä. En loppu-peleissä tiiämiten laittaa sälät. Kauniisti mutta käytännöllisesti. :D

  Ideoita otetaan vastaan. ;)

  VastaaPoista