sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Tarpeellinen haaste


Craftican yhdeksäs skräppäyshaaste kehotti käyttämään "paperiboordeja" eli varsinkin Cosmo Cricketin ja Scenic Routen papereista jo valmiiksi löytyviä vierekkäisiä suikaleita, joista osassa on tekstiä. Tämä oli minulle sopiva haaste, sillä olin yhdessä vaiheessa todella ihastunut Cosmo Cricketin papereihin (tykkään niistä toki edelleen) ja niitä löytyy minulta runsaasti. Kaikki sivun materiaalit ovat silppulaatikostani eli kyseessä on varsinainen tilkkutäkki.

Aihekin on ajankohtainen ja tarpeellinen, sillä tänään on ollut tosi arkisen takkuinen, hankala päivä. Tein tämän sivun ikään kuin itselleni ohjeeksi. Valokuvan kasvot on taas perinteiseen tapaan sensuroitu, tekstin näkee lukea, kun klikkaa kuvaa.


Otin pitkästä aikaa krakleerausmaalin käyttöön, koska kuulin Craftican askartelutapaamisessa, että maalia kannattaa sutia vain yhteen suuntaan. En ole aina saanut Tim Holtzin krakleerausmaalia toimimaan haluamallani tavalla, mutta tämä ohje kieltämättä auttoi. Korostin kuitenkin krakleerausefektiä hieromalla kuivuneen maalin päälle vaaleaa mustetta. Mukavaa juhannusviikonlopun loppua!Tarvikkeet:

"Paperiboordit" Fancy Pants (alimmat kaksi), Cosmo Cricket (ylimmät kolme) ja Scenic Route (relax-teksti). Sininen kartonki Core'dinations, journalinglapun puolikas Elle's Studio. Kankainen valokuvakulma tullut kylkiäisenä jonkun lehden mukana. Kellokukan pahvinen varsi Pink Paislee, kello Heidi Swapp, perhonen Sannikan virkkaama. Ruutupaperi ja scrapbooking-paperista leikkaamani lintu oman askartelukaapin uumenista kuten myös Bazzillin valkoinen "boordi" ja vaaleanpunainen tylli. Kruunu Tim Holtz, käytetty myös krakleerausmaalia, vaaleaa mustetta ja vaaleansinistä Liquid Pearls -ainetta.

6 kommenttia:

 1. Ai olitkos sinä siellä Craftican tapaamisessa!?? Pieni maailma, itsekin olin mukana! On se jännä...

  VastaaPoista
 2. tarinointi on aivan ihana! Se on kyllä niin että silloin kun jotkut asiat tapahtuu niin ne tuntuu niin ärsyttäviltä tms mutta myöhemmin niitä sitten ajattelee lämmöllä ja ilolla :).

  VastaaPoista
 3. Todella todella kaunis sivu ja aihe ja journaling on todella ihanat :)

  VastaaPoista
 4. Tyllikuja on tosikiva samoin tykkään kovasti siitä, kuinka tuo laine boordipaperi tekee sivuun eloa kaiken suoruuden keskelle. Ja tuo kellokukka on hauska!

  VastaaPoista
 5. Ihana sivu ja kaunis teksti. :)

  VastaaPoista