maanantai 15. kesäkuuta 2009

Ihanaa lukemista


Sateisen päivän pelasti Akateemisesta kirjakaupasta löytynyt Cloth, Paper, Scissors -lehden Studios -erikoisnumero. Tästä ilmestyi siis jo toinen numero lyhyen ajan sisällä.

Studios kertoo nimensä mukaisesti luovista työtiloista: askartelijoiden, ompelijoiden, kollaasintekijöiden ja niin edelleen. Kesänumeron teema on "ulos siirrettävät -tilat" eli jos haaveena on esimerkiksi pihamajan muokkaaminen työhuoneeksi, kannattaa etsiä tämä käsiinsä. Tilkkutöitäkin harrastava Millam tuli mieleen artikkelista, jossa annettiin tilkkuilijoille tarvikkeiden pakkausvinkkejä (ja kerrottiin erilaisista tilkkukursseista maailmalla).

Pitkin hampain laitoin jo lukemani edellisen eli kevätnumeron myyntiin Askartelukirppikselle, josta se varattiin alta aikayksikön. Tämän linkin kautta pääsee ilmaiseksi katsomaan kevätnumeron ja kesänumeron nettisisältöä, joka on kalpeampi versio itse lehdestä.

2 kommenttia:

  1. voi hitsit, olisin ostanut sulta sen edellisen numeron mielelläni kun en ehtinyt sitä nyt ostaa! nyt koitan saada ton tokan numeron.

    VastaaPoista
  2. No voinhan mä siitä kuvankin laittaa, mutta sellanen normi saviruukku se on... Ja tietty aion nyt maalata se mun lempiväreillä tässä kesällä...
    Niinkun neonvihreellä, oranssilla, punasella, keltasella, turkoosilla, ruohonviehreällä... Hehheh, joskus äiti ihmettelee että miten mulla ei oo jo joku epilepsia tai jotain....

    VastaaPoista