tiistai 16. kesäkuuta 2009

Paperikeijun DT: kesäkuun ekstratVarsinaisesti olen luvannut tehdä Paperikeijun DT-materiaaleista scrapbook-sivuja, mutta tykkään myös paperisilpun hyödyntämisestä eli aina välillä saattaa syntyä jotain muutakin.

Kesäkuun materiaaleista tein lisäprojekteina avaimenperän harvoin käytettävälle vara-avaimelle (silloin ricrac-nauha käy oikein hyvin avaimen "ketjuksi"). Jos Daisy D:n papereita tiiraa oikein tarkkaan, saattaa löytää tuon talon ja huomata miten helppoa tämän tekeminen oli. Omista tarvikkeistani nappasin harmaan musteen, jolla käsittelin avaimenperän reunat ja vaaleanpunaisen sirkkarenkaan reikää varten.

Käytin avaimenperän taustapuolelle paksua pahvista, valkoista kirjekuorta, jossa DT-materiaali tuli. Leikkasin sen talon muotoon ja kiinnitin tukevasti paperiin. Monille askartelijoille kertyy
varmasti erilaisia pahvisia kirjekuoria tai tyhjiä paketteja, ja niiden materiaali kannattaa myös ottaa käyttöön. Chipboardhan tarkoittaa kirjaimellisesti pahvia...


Toinen lisäprojektini oli kodin kansion selkämys. Meillä säilytetään vakuutus- ym. kotiin liittyviä papereita kansiossa, jonka vieressä on muita kansioita esim. todistuksia varten. Minua on pitkään ärsyttänyt, että kansioissa ei lue, mikä on mitäkin varten ja sen takia kiireessä tulee laitettua papereita väärään kansioon.

Päätin, että selkämykseen ei välttämättä tarvitse kirjoittaa "koti", kansion ulkonäöstäkin voi jo huomata, että kyse on nimenomaan kotiin liittyvistä papereista. Materiaalina käytin Daisy D:n paperien silppua ja yhtä Daisy D:n tarraa. Musteet ja liituvärit ovat omasta askartelukaapistani.

2 kommenttia:

  1. Kivoja!
    Tuo kansioiden päädyn koristelu on itsellekin tuttua puuhaa, näyttävät hyllyssä puolet kivemmilta kuin pelkät tavalliset kansiot. :)

    VastaaPoista
  2. Silppuhamsteri olen minäkin ;) Kiva idea kansiolle!

    VastaaPoista