maanantai 9. helmikuuta 2009

Kortti ilman kuvaa


Mitähän kertoo se, että teen kesälomallejäämiskortteja jo helmikuun alussa? :) Aurinkovarjon taitteleminen paperista oli joka tapauksessa ensimmäinen idea, jonka sain kun näin Jehkottaren tämän viikon korttihaasteen: tee kortti ilman, että käytät siinä kuvaa.

Samalla tekniikalla olen tehnyt aiemmin scrapbook-koristeita, tosin tällä kertaa varjo on isompi ja käytin puolikasta grillitikkua cocktail-tikun sijasta. Taittelemiseen sopii parhaiten hiukan ohuempi paperi, omani on Jenni Bowlinia. Piirsin ja leikkasin lisäksi pilviä, ja leikin tusseilla sekä liituväreillä kuten lähes aina.

Korttien tekemiseen ei missään nimessä tarvitse aina kuvaa. Esimerkiksi täältä kannattaa etsiä inspiraatiota, jos on kiinnostunut hiukan skräppäyshenkisistä korteista...

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana! nuo sinun varjot on kyllä suloisia!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa loman tuntua kortissa. Tosi kaunis varjo!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva ja taidokkaasti toteutettu kokonaisuus:)

  VastaaPoista
 4. Voi olispa jo kesä!!! =) Ihanan tunnelman olet saanut luotua tuohon korttiin... Nuo sateenvarjot on vaan tosi hauskoja ja nuo perhoset.. Onneksi saan omani huomenna Craftican askarteluillassa! =) Oletkos mahdolisesti muuten tulossa sinne?

  VastaaPoista
 5. kyllä on kaunis ja hempeä kortti. Tuo varjo on todella ihana.

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis kortti, ja ihan sinun näköisesi. Ja suurkiitos tuosta linkkivinkistä, siellä oli aivan valloittavia kortteja, ja paljon inspiraatiota! Olikin yhden tilauskortin kanssa jo ihan deadend näkyvillä.. huh!

  VastaaPoista
 7. Söpö!
  Oivoi kun olisikin jo kesä ja loma..... huoh...

  VastaaPoista
 8. Ihana kesätunnelma ,kyllä se vielä tulee---

  VastaaPoista
 9. Kiitos kauniista sanoista :)

  Veeraliiru: en ole tulossa, minulla on huomattavasti tylsempi pakollinen meno. Pitäkää hauskaa siellä! :) Ja Kirkkonummella nähdään!

  VastaaPoista
 10. Ihana kortti! nytten tuli tosi kova ikävä kesää...=)

  VastaaPoista
 11. Kuten eräässä mainoksessakin oli "ainahan se on mielessä - loma". Kaunis kortti ja tuo varjo on tosi hieno! Kiitos osallistumisesta. :)

  VastaaPoista