torstai 1. tammikuuta 2009

Hyvää uutta vuotta!


Ajattelin, että nämä kuvat sopisivat uuden vuoden toivotukseen. Ihanaa, että on tammikuun ensimmäinen ja aurinko paistaa. En ole tehnyt suurisuuntaisia uuden vuoden lupauksia. Uskon kuitenkin, että tänäkin vuonna jatkan itse tehtyjen scrapbook-koristeiden väkertämistä ja uuden opettelua.

Paperisilpun uusia käyttötarkoituksia pohtiessani tajusin, että ympyrän muotoon leikatuista kuviopapereista voi taitella pieniä sateenvarjoja. Tähän tarkoitukseen soveltuu parhaiten hiukan ohuempi kuviopaperi. Ympyrän reunat sipaisin värillisellä musteella. Taiteltu paperi on kiinnitetty liimapisaralla cocktail-tikkuun ja tikun päässä on helmi pitämässä paperin paikoillaan.

Kannattaa kokeilla. Itse taidan käyttää nämä koristeina jäätelöaiheiseen scrapbook-sivuun joskus tulevaisuudessa, mutta ihan yhtä hyvin tällaisia voisi käyttää ihan oikean jälkiruuan koristeina -- tai esimerkiksi matkalahjakortin mukaan tulevassa onnittelukortissa.

3 kommenttia:

 1. Ihanaa uutta vuotta sinullekin!!! :) +iso halaus+ Nuo varjot on tosi upeita!

  VastaaPoista
 2. ihan uuden uutukaista vuotta:)

  ja no ni, kiitos vaan arvaa alkoiko tehdä mieli tähän pakkasen keskelle käsittämättömästi jäätelöä kun näki nuo ihanaiset varjot:)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää uutta vuotta! Ihania nuo varjot... ehtymätön mielikuvituksesi aiheuttaa edelleen kateutta :D

  VastaaPoista