torstai 5. helmikuuta 2009

Aamuinen inspiroituminen


Tämän viikon Inspiroidu-haaste meinasi jäädä minulta väliin, koska en löytänyt sopivia kuvia. Myös kuumeinen olo ja kurkkukipu vähentävät inspiroitumista. Tein kuitenkin lopulta sisarsivun tälle sivulle eli nämä molemmat päätyvät samaan albumiin. Näitä yhdistää 8*8 tuumakoon (ja vauva-ajan) lisäksi se, että molemmissa valokuvat on rajattu epätavanomaisella tavalla.

Oikeastaan inspiraatio tuli siitä, että siivosin nauhavarastoni. Halusin käyttää erilaisia nauhanjämiä luovalla tavalla.


Tarvikkeet:

Punainen pallohuopa Creative Imaginations, kellertävä kartonki Bazzill, ruutupaperi Teresa Collins (Travelogue, Are We There Yet -paperin taustapuoli). Ruskeat siirtokuva-aakkoset Heidi Swapp. Käytetty myös vaaleanpunaista akryyliväriä ja ainakin punaista liituväriä, nauhat ovat oman askartelukaapin kätköistä.

10 kommenttia:

 1. muitakin yökyöpeleitä täällä :D. tykkään hurjasti - noi nauhat on tosi hienot tuolla tavalla. ja niin söpö koko sivu ja tarina!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa tosiaan olla yhtä aikaa liikkeellä :) Ihania, lämpimänpehmeitä aamumuistoja sinullakin - ja niin kivan erilaiset värit kuin omassa sivussani. Monenlainen pehmeys ja lämpö tässä sivussa koskettaa.

  VastaaPoista
 3. Hellyttävä sivu.. Tykkään monista yksityiskohdista kuten nauhoista ja tuosta otsikosta aamu pussissa.. Tai enhän tiedä onko se tarkoitettu varsinaisesti otsikoksi, mutta hieno se on yhdistettynä journalingiin. Myös kuvan rajaus ja ruutupaperi on kivoja.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kivalta nuo nauhat näyttää tuolla tavalla ja rispaantuneet päät tuo pienen särmän muuten pehmoiseen leiskaan. Journaling on tässä kyllä toteutettu kivasti ja on aivan äärettömän suloinen :)

  VastaaPoista
 5. Söpö ja suloinen! Nauhat on tosi kivat, ja teksti kaunokirjoituksineen hieno.

  VastaaPoista
 6. Nauhoja olisi ihana hypistellä livenä :) Tykkään myös usein sun journalingeistä ja niin tälläkin kertaa.

  VastaaPoista
 7. WAU!! Olet ihanasti keksinyt käyttää nauhanjämät! Ja tuo journaling... Itse suloisuus koko sivu.

  VastaaPoista
 8. hihi :) ihan hyvähän se miun dymo on. Ihana leiska, taustapaperi oikein hellyyttävä, aww :>

  VastaaPoista
 9. Tosi söpö sivu tämä! Teksti on tosi ihana, samoin nauhat. Nam! :)

  VastaaPoista