torstai 22. tammikuuta 2009

Ehdin sittenkin


Tämän viikon Inspiroidu-haasteeseen osallistuminen meinasi melkein jäädä väliin. Tein sivun jo maanantaina, mutta vasta tänään oli mahdollisuus kuvata sivu päivänvalossa.

Tämäkin sivu on omaa skräppäystyyliäni, mutta yksinkertaisemmassa ja kulmikkaammassa muodossa kuin yleensä. Koko on 8*8 tuumaa, jota käytän kun skräppään nuorimman perheenjäsenen lapsuudesta.

Haasteen kanssa kävi itse asiassa hyvä tuuri, sillä tuon paperitilkkukehyksen olin tehnyt jo pari viikkoa sitten, odottamaan käyttöä joko skräppäyksessä tai korttiaskartelussa. Taas yksi hyvä keino käyttää paperisilppua. Mustetta ja liituväriä olen tarkoituksella käyttänyt ronskisti ja nuo valkoiset reunukset tein kankaille tarkoitetulla kohovärillä. Pursotin sitä "kakunkuorrutustyyliin", jotta saisin sivuun tekstuuria.

Muuten, mistä löytäisin hyvän piparireunaisen sydänlävistimen? Mikä olisi hyvä lävistin? Tarvitsen sellaisen. :) Sivun sydän on leikattu lainalävistimellä Tampereella (kiitos lainasta, Sammacco!), mutta en muista merkkiä enkä ostopaikkaa. Olen aina luullut, että Marvy Uchidan lävistimet olisivat erityisen hyviä, mutta Tampereella moni sanoi toisin ja jäin miettimään vaihtoehtoja.


Tarvikkeet:

Taustapaperi sekä kehyksen vihreä paperi Bazzill, ruutupaperi Teresa Collins (Travelogue, Are We There Yet -paperin taustapuoli). Ruskeat siirtokuva-aakkoset Heidi Swapp. Kehyksen ja sydämen pikkupaperit vähän sieltä täältä, paljon Jenni Bowlinia joukossa. Käytetty myös ruskeaa ja punaista liituväriä, punaista ja tummansinistä mustetta sekä kankaalle tarkoitettua valkoista kohoväriä.

17 kommenttia:

 1. Mikä se sun englantilainen kauppa on, josta odotat tavaraa?

  VastaaPoista
 2. Maijun kysymykseen vastaus http://maiju.vuodatus.net/blog/1759635#comments

  VastaaPoista
 3. Erittäin Xingin näköisiä neliöitä, musteet ja liituvärit pehmentävät kulmikkuutta. Ja kaunis yhdistelmä papereita!

  Kuvioleikkureista yleisellä tasolla, että ainoaan isoon leikkuriini eli Marvy Ushidan Giga Square Punchiin olen ollut aivan tyytyväinen. McGill tuntui tosi jykevältä, mutta heidän neliönsä on pienempi. Piparisydämistä en osaa sanoa mitään...

  VastaaPoista
 4. hei muruli! :) hih! Minä ainakin tykkään Marvy Uchidan lävistimistä! Minulla on muutama heidän iso lävistin ja ovat toimineet loistavasti! Toinen vaihtoehto sydämmille on varmaankin spellbinders nestabilities, jos sinulla on cuttlebug :).

  Upea leiska. Jotenkin yksinkertaisempi entä sinun leiskat tavallisesti. Tosi hieno! Ihanat paperit. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva tuo pitkulainen kuva ja tykkään kovasti myös valkoisesta kohokehyksestä.. :) Ihailen kyllä sun taitoa näihin journalingeihin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentista :) Tosiaan noista papereista saisi kivan kankaan. Ja olisi kyllä kiva tehdä ihan oikea tilkkutäkki sit joskus omalle lapselle. Sinun haastesivusta piti sanoa, että todella kaunis journaling ja tykkäsin myös pitkulaisesta kuvasta. Olisipa minunkin äitini tehnyt omasta lapsuudestani leikekirjan, sitä olisi ollut kiva selata näin aikuisena.

  VastaaPoista
 7. Kaunista. Maalit, neliöt, kuvan muoto, pursotetut reunukset ja ruskea reuna toimivat mahtavasti yhdessä. Niin sinua mutta yksinkertaisemmin kuin yleensä.

  VastaaPoista
 8. tosi nätti sivu! tykkään siitä miten olet käsitellyt noita pikkuruutuja. ihania papereita niissä muuten! pitkulainen kuva hieno.

  VastaaPoista
 9. Ihanat värit leiskassasi. Piparireunaiseen sydämeen ihastuin heti :) Tykkään :3

  VastaaPoista
 10. Ooh mikä värimaailma taas. Älyttömän kaunis ja herttainen.

  VastaaPoista
 11. mä tykkään myös tosi paljon siitä miten olet käsitellyt neliöitä. ja kuva on söpö!

  VastaaPoista
 12. Tykkään hempeästä sivusta ja mosaiikkiruuduista. Tää oli yllattavan yksinkertainen sun sivuksi :) Noista leikkureista sen verran, että ainakin herneämpärissä on paljon vuosien varrella puhuttu Marvyn leikkureista ja haukuttu niiden vaihtelevaa laatua. Mulla on esimerkiksi kulmanpyöristäjä, jota parempaa ei voisi olla, mutta on mulla tosi surkeita Marvyn leikkureitakin. Ota näistä nyt sitten selvää. Voin tuoda sitten Kirkkonummelle muutamia leikkureita, niin voit testata eroja käytännössä.

  VastaaPoista
 13. Niin kaunis! Herkän hempeä värimaailma ja ihanasti käsitellyt paperineliöt <3

  VastaaPoista
 14. Heissan... Jos olet kiinnostunut tilaamaan MiMin laukun. Sunnuntaihin mennessä tarvitaan tietoa väristä ym. jos sellaisen haluaa.

  Tämän varauksen tarkoitus on se, että Inkywingsiltä lähtee tilaus eteenpäin ja näin ollen sitten varmistetaan, että jokainen saa haluamansa laukun.

  Jokainen tekee sitten myöhemmin tilauksen annettujen ohjeiden mukaisesti.

  VastaaPoista
 15. Sori Xing, ei mitään asiaa. Testaan kommentointia tänne vanhaan juttuun, koska jostain syystä inspishaasteen kommentointi käyttäytyy kummallisesti ja pisti näkyviin oikean nimeni.

  VastaaPoista