tiistai 3. helmikuuta 2009

Kuviopaperilla leikkimistä


Leimailutaivaan uusi haaste kehotti leikkimään kuviopaperilla eli leimaamaan osan kuvasta valkoisen paperin sijasta kuviopaperille. Suurena kuviopapereiden ystävänä oli pakko osallistua.

Tämä on ystävänpäiväkortti kaukana asuvalle ystävälle. Kuviopaperista on kosmonautin kypärä ja kaulus. Leimasinkuvaan kuuluvan sydänlipun oli myös tarkoitus olla kuviopaperista, mutta se lensi tuulen kanssa pois! Korvasin lipun siis hammastikusta ja sydämenmuotoisesta paperista taittelemallani koristeella.


Muilta osin kortissa on käytetty vain yhtä kuviopaperia taustalla. Leikin sormiveitsellä sekä tusseilla ja liituväreillä, tehden niillä mm. maapallon ja tuon vasemmanpuoleisen kukkakoristeen. Kiitos haasteesta! Oli kivaa, ja tätä tekniikkaa voisi kokeilla joskus uudestaankin.

8 kommenttia:

 1. tämä on kertakaikkisen ihana kortti! sinä kyl osaat!

  VastaaPoista
 2. Ainiin! Tämä se oli se juttu mihin mun piti osallistua eilen illalla... voi harmi. Ihana Ian ja ihana kortti. Toi hammastikkusydän suosikki, iski heti silmään.

  VastaaPoista
 3. Taitaa tosiaan olla ensimmäinen kerta kun ollaan samassa haasteessa, en ainakaan muista aikaisemmin huomanneeni. Hyvä idea tuo maapallo ja kukka on hieno! Kaikinpuolin hyvännäköinen kortti. :)

  VastaaPoista
 4. Millä sinä värität leimasinkuviasi, joillain tusseillako? Kivan sarjakuvamaista jälkeä :)

  Lempiyksityiskohta on kuitenkin irtileikattu ja korostettu paperin kasvikuvio joka jatkuu kuvan viereen, mukavasti hyödynnetty paperin ulottuvuuksia.

  VastaaPoista
 5. Hii :) Suloinen kortti, tykkään tositositosi paljon leimasinkuvasta :) mäki haluun näitä :D

  VastaaPoista
 6. Loistava toteutus. Kiva, kun osallistuit.

  VastaaPoista
 7. Marie: käytän Promarker-tusseja ja sen jälkeen teen häivytykset liituväreillä (chalks). Tusseja myydään esim. suomalaisessa kirjakaupassa. Värittämisessä on satoja jollei tuhansia eri koulukuntia, mutta itse tykkään tästä jäljestä enemmän kuin vesivärimaisesta, utuisemmasta jäljestä

  VastaaPoista