sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Inspiroiduin (6th challenge)

Tässä oma sivuni Inspiroidu-blogin kuudenteen haasteeseen. Tämä haaste oli erittäin tervetullut, sillä en ryhmittele kuvia ikinä tällä tavalla (ja uusia asioita on hyvä kokeilla).

Poikkeuksellisesti printtasin kuvat valokuvapaperille, koska siten sain niistä jo valmiiksi passikuvan kokoisia. Muita kokeiluja tässä sivussa on ompelukorista löytyneen punaisen langan ja kanttinauhan pätkän käyttö "kehyksinä".


Oma scrapbook-tyylini on aika rento, joten en yritäkään saada lankaa täysin suoraan tai asemoi leimasimia niin, että ne olisivat suoralla viivalla. En yksinkertaisesti halua tehdä niin. :) Rennompi jälki miellyttää omissa sivuissa enemmän.

Tämä sivu tulee lopulta samaan albumiin kuin tämä ja tämä. Teen sivun kerrallaan, silloin kun huvittaaa ja tällä kertaa en ole valinnut albumiin yhdistäviä värejä, tarvikkeita tms. kuten teen silloin, kun haluan saada albumin nopeasti valmiiksi. Toki albumiin tulee myös paljon sivuja, joita en täällä blogissa näytä eli sivuja, joissa on kuvia albumin keskeisimmästä henkilöstä ja hänen perheestään. :)


Tarvikkeet:

Pallokuvioinen paperi Sassafrass Lass (pöllökuvioisen paperin taustapuoli!), ylempi sinertävä paperi Basic Grey (Dasher, Snowfall Ice Blue), alempi sinertävä paperi (DaisyD, muistaakseni), vaaleanpunainen ja punainen paperi askartelukaapin uumenista.
Ylhäällä olevat pienet siniset tarrat American Craftsin aakkossetistä, huom. laitoin useamman päällekkäin, jotta sain ne koholle. Numeroleimasimet ja punainen muste omasta askartelukaapista. Journalingtagit eli tekstipalkit Elle's studio. Punaiset aakkoset Queen & co. Ylempi kukka Priman, alhaalla oleva kukka voitettu Inspiroidu-blogin arvonnasta.

5 kommenttia:

 1. Onpas kiva! Ja herkut värit :)

  Mulla on vähän sama periaate skräppäilyssä, että kaiken ei aivan välttämättä tarvi olla niin tiptop ja viimesen päälle suorassa . Rentous on pop!

  VastaaPoista
 2. oikein hauska sivu ja ihania pikku yksityiskohtia. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana, kuten nuo samaan kansioon tulevat muutkin sivut ovat! Ihanan rentoa tyyliä ja ihanan värisiä! Joo, ei kaiken tarvitse olla aina tiptop noissa sivuissa, harvoinpa sitä itselläkään leimasimilla tehdyt jutut suorassa sivuissa on. Ja eikös se vain ole persoonallista, kun jokin on hieman rennommin asetettu :-)
  Voi kun itselläkin olisi paljon aikaa ja energiaa, niin olisi kiva rakennella vastaavantyylistä kansioo kaikille kolmelle pojalle - ehkä sitten joskus.
  Haasteblogi on kiva, siellä näkee niin erilaisia aiheita sivuissa, että itekin saa ideoita uusiin aiheisiin :-)

  VastaaPoista
 4. Sinun leiskoissa on aina sellaiset värit joista minäkin kovasti tykkään! :) Ihana taas!

  VastaaPoista
 5. Minäkin päätin että mun on enää turha yrittää saada mitään menemään suoraan, joten laitetaan sitten vinoon, paljon rennompaa :))

  Upea tuo sivusi:)

  VastaaPoista