keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Viides haaste (5th challenge)

Tässä vihdoinkin oma sivuni Inspiroidu-blogin viidenteen haasteeseen. En meinannut ensin saada haasteesta kiinni, mutta sitten muistin askartelukaapissani lojuvan filminauhatarran, joka pääsi hyvään käyttöön.

Tätä oli kiva tehdä ja aihe on henkilökohtainen: kuvassa näkyvät oman äitini ja tyttäreni kädet eli kaksi sukupolvea. Otsikkoa mietin pitkään, harkitsin vaikka mitä vaihtoehtoja (tyyliin perinnöllinen viherpeukalo, mutta ne kuulostivat lopulta kaikki niin oudoilta, joten päädyin perinteisempään otsikkoon..).

Iso koriste on maalattu vihreällä akryylimaalilla ja sitten vielä värittömällä glitter-maalilla. Olen aika innostunut maalin käyttämisestä tällä hetkellä. Ja iso kukka, se on SAY:n tekemä eli toivottavasti hän käy täällä kurkkimassa ja huomaa tekemänsä kukan.

Tarvikkeet: vihreä kuviollinen paperi Sassafrass Lass (Scrumptious - Luscious), oranssi paperi Fancy Pants (About a boy), keltainen paperi Daisy D (tarkkaa sarjaa en muista), loput paperit askartelukaapin uumenista.
Iso koristekuvio Tim Holtz grungeboard, filmikoriste Finnstamperista, vaaleat aakkoset Making Memories, tummat aakkoset Around the Block (Font Dots). Pienet kukat Making Memories, iso kukka SAY:n itse tekemä. Kiitos SAY!
Pyöreän kalenterin valmistajasta lupaan kirjoittaa lähipäivinä lisää. :)

5 kommenttia:

 1. Kyllä mie jo vähän sitä suunnittelin ja mallailin, mutta en vielä uskaltanut kirjoittaa.. :) Kiva aihe tässä sivussa ja hienoja yksityiskohtia..

  VastaaPoista
 2. Käyn aina kurkkimassa täällä kun näkyy uusia otsikoita olevan. :) Mukava nähdä, että kukka on päässyt sivun koristeeksi. Sopii tuohon tosi hyvin! Jos niille on käyttöä enemmänkin niin vinkkaa asiasta ja niitä voi kuun lopussa muutama ilmestyä paketista. ;)

  T. SAY

  VastaaPoista
 3. Hei! Kiitos kovasti toverikuun ensimmäisestä lähetyksestä. Laittelen kuvan siitä omille sivuilleni heti kun kerkeän.

  VastaaPoista
 4. SAY: varmasti keksin kukille lisää käyttöä, jos niitä vaan jaksat tehdä.

  VastaaPoista
 5. Ihana :) Tykkään kovasti noista yksityiskohdista, upeita! Ja jee, toinenkin maaleista innostunut :D

  VastaaPoista