lauantai 7. kesäkuuta 2008

Silhuetteja (silhouettes)

Amerikkalaisissa askartelulehdissä on ollut viime aikoina todella hienoja silhuettikortteja ja silhuettien "muodikkuus" näkyy mielestäni myös scrapbook-valmistajien tuotteissa. Olen yllättynyt siitä, miten paljon silhueteista tykkään.

Tämän kortin tein ajatellen ystävääni. Vihreä paperi on Sassafrass Lassin ja mukana on totta kai ikisuosikkejani Basic Greyn lankoja (fibres). Tuo ylempi kuviopaperi on Elle's Studion.

Silhouetteja kannattaa etsiä varsinkin Etsystä, josta muutenkin löytyy kaikkea ihanaa. Toki niitä voisi ja kannattaisi tehdä itsekin valokuvista esim. kuvankäsittelyohjelmalla.

Otan myös mielelläni vastaan suosituksia, jos olet nähnyt jollain valmistajalla silhouettityyppisiä kuviopapereita tms. Näin joskus sellaisen vilaukselta, mutta tarkat tiedot puuttuvat.

Ai niin, arvonta. Arvon voittajan sunnuntaina iltakahdeksan maissa, joten siihen asti voi osallistua.

4 kommenttia:

 1. Aivan IHANA!!! Silhuetit on tosiaan sellaisia hirmuisen tyylikkään näköisiä! Pitääpä käydä tosiaan vaihteeksi taas etsyilemässä ja katsomassa millaisia siellä on. En olekaan siellä katsonut silhuettijuttuja ollenkaan. Suuret kiitokset vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Ihana että kirjoitat mistä kaupasta olet ostanut kaikki ihanat askartelutavarat.

  VastaaPoista
 3. Oi, tuo etsy oli aivan mahtava paikka! Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista. Ne saa aina tekemään uusia...
  Tämä kortti on niin kaunis että. ♥

  VastaaPoista