maanantai 5. toukokuuta 2008

Ja lisää... (and here goes...)

Inspiroiduin selvästi scrapbooking-haasteblogista, sillä tänään olen tehnyt kolme sivua (ja huom. tänään on työpäivä..). Yksikään niistä ei ole haasteeseen, mutta tiettyjä juttuja jäi, kuten tässä sivussa kaksivärinen otsikko. Tämä on kooltaan 11*8,5 tuumaa eli noin 28cm*21,6cm.

Sivun tyyli on muuten ominta itseäni, mutta oranssin taustapaperin valitsin tarkoituksella. En
yleensä ikinä käytä oranssia, mutta tämä Fancy Pantsin paperi (About a boy) oli niin piristävän värinen, että oli pakko kokeilla.

Ominta itseäni tässä sivussa on varmasti tuon pienen taskun käyttö, jonne henkilökohtaisin teksti on piilotettu. Tykkään tosi paljon tehdä piilossa olevia juttuja scrapbook-sivuilleni. Taskussa on akryylista valmistettu, läpinäkyvä kuvio eli tag, johon kirjoitin punaisella tussilla. Taskuun työnsin myös kaappeja siivotessani löytyneen, kenkien mukana tulleen lappusen, josta ylipäätään sain idean tähän scrapbook-sivuun. Se ei todennäköisesti ole happovapaa, mutta taskussa se ei ole suorassa kosketuksessa valokuvan kanssa.


Ison sydämen leikkasin Rusty Picklen paperista (Grunge Hearts). Karttapaperin ja rantahiekkapaperin valmistajasta minulla ei ole aavistustakaan. Suurin osa koristeista ja ylemmät aakkoset ovat Making memoriesin. Ja kyllä, olen addiktoitunut kirjaintarroihin ja pikkuisiin koristeisiin. :)

8 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä todella kaunis! Ihanat värit, asettelu... kaikki.

    VastaaPoista
  2. Todella ihana sivu! Kauniit värit ja asettelu! Ihana otsikko!!

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloinen sivu.. :) Aivan täydellinen.. Ois kyllä pakko alkaa munkin pikkuhiljaa tilaileen valokuvia kun ei ole enää mistä skräpätä..

    VastaaPoista
  4. Tosi tosi upea! Minä tykkään oranssista joten heti tykästyin tähän :). ihana kuvakin taas!

    VastaaPoista
  5. Vau kun upea sivu, tosi ihana! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana leiska! Mä taas tykkään oranssista, näkisitpä meidän sohvan.
    Saanko aloittelevana skräppääjänä kysyä, että miten taltioit nuo sivut? Minulla on sellainen Tiimarista ostettu kansio, jossa on muoviset taskut papereille. Mietin noiden pienten taskujen kannalta tätä asiaa.

    VastaaPoista
  7. hei, virossa ei ole mitään semmoisia kauppoja eikä lehtia,se aihe ei ole niin kauhean suosittu siellä Tiimari on melekein ainoa aihellinen kauppa

    VastaaPoista
  8. Kiitos kauniista kommenteista. Ihanaa, että scrapbooking-harrastus on yleistymässä Suomessa -- inspiroivaa nähdä kaikkien teidän sivuja!

    Minna: tälle sivulle ei ole vielä albumia tiedossa (itse asiassa se on tällä hetkellä seinällä vaihtokehyksissä, koska oranssi väri tuntui niin piristävältä) ;).

    Tykkään hypisteltävistä jutuista ja piilossa olevasta tekstistä ym. scrapbook-sivuilla ja sen takia suosin albumeita, joissa ei ole muovitaskuja. Sellaisiakin siis on!
    Olen myös kuullut, että jotkut viiltävät muovitaskuun aukon, josta piilossa olevan tekstin voi vetää esiin muovitaskusta huolimatta.

    VastaaPoista