perjantai 29. heinäkuuta 2011

Etana kädessä


Tämän digisivun taustalta löytyy kadulla vastaan tullut tyttö, jolla oli etana kädessä ja siitä alkanut "äiti, minäkin haluaisin etanan käteeni" -pohdinta. Joskus scrapbook-sivuissa voi toteuttaa toiveita, jotka eivät muuten toteutuisi. Etana on myös vertauskuva: valokuva istujasta on otettu Muumimaailman portilla, onnellisena ja uupuneena kuljetusta odottaessa. Tykkään siitä, miten digisivuihin voi piilottaa omia ajatuksia ilman, että niitä kirjoittaa auki! Toki niin voi tehdä myös perinteisessä, paperimuotoisessa skräppäyksessä, mutta minulla on jäänyt tavaksi kirjoittaa enemmän tekstiä paperisivuihin ja keskittyä digisivuissa fantasiaan. Sille ei ole mitään erityistä syytä; fantasiasivut vaan kiehtovat tällä hetkellä.

Olen järjestänyt digitarvikkeet erilaisten hakusanojen avulla ja sen takia materiaalien yhdistely eri valmistajilta on nykyään helppoa. Myöhemmin syksyllä Askartelutilan blogissa on luvassa juttua myös digitarvikkeiden säilyttämisestä; siihenkin on jokaisella oma tapansa, ihan niin kuin paperitarvikkeiden kanssa.


Tarvikkeet: 

Yksittäisiä elementtejä seuraavista pakeista: Star Light Designs: Don't Cry, Star Light Designs: Deep in the Forest, SussieM: Moments to Treasure, Lorie Davison: The Artists' Faeries, Downunder Studios: A Touch of Fantasy, Paislee Press: Serendipity

8 kommenttia:

 1. Voi että tykkään näistä fantasiasivuista (: <3

  VastaaPoista
 2. Minäkin pidän näistä sun fantasia sivuista!!!

  VastaaPoista
 3. Kiva idea toteuttaa haaveita. Digitarvikkeiden järjestelyä koneeni kaipaisi :)

  VastaaPoista
 4. Hei sellaista piti kysymäni, että tarvitsetkos askartelutarvikkeita.? Tää on vähän hassu tapa hoitaa asioita, mutta mun kotona pyörii yhtä ja toista mulle tarpeetonta ja yritän nyt löytää niille uuden kodin. Täällä kun sattuu pyörii A4 erivärisiä papereita ihan pinoks asti, paljetteja, tähtiä, helmiä, jokunen korttitausta ja yksityiskohta-arkkia ja puuvilla- ja villalankoja. kaikesta on myös ihan kuvaa, jos yhtään kiinnostaa. En mitään suurta halua vastapainoksi, en edes tiedä mitä haluan, mutta siitäkin voidaan neuvotella. Asustelen helsingissä, että jos vaihtoa tai muuta tarvetta, niin onnistuu täällä tai ihan postin kauttakin. (:

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista sanoista!

  Kiala: toivottavasti Askartelutilan blogista löytyy vertaistukea myös digiskräppääjille myöhemmin syksyllä :)

  Lonely Wind: minulta löytyy tarvikkeita riittämiin (yritän aina välillä karsia niitä itsekin), mutta esim. erilaisissa askartelutapahtumissa on yleensä kierrätys- tai vaihtopöytä, jonne voi tuoda tarvikkeita. Tai haluaisitko esim. lahjoittaa ne oman blogisi tai Askartelutilan blogin kautta jollekin, jolla on tarvetta askartelutarvikkeista? Esim. laittamalla kuvan tarvikkeista ja kertomalla, mistä ne voi noutaa tai että voit lähettää?

  VastaaPoista
 6. Yritin tuossa alkuun kysellä näistä muutamasta blogista, joita itse luen ja sitten mietin, jos vain laitan ne jonnekkin vaihtoon. Katsotaan miten käy (:

  VastaaPoista
 7. Tämä on niin ihana <3
  Voitit 4-vuotissynttäriarvontani, onnea! Kumpi palkinto houkuttelee enemmän? :)

  VastaaPoista
 8. Ihana digisivu. Upeasti toteutettu.

  VastaaPoista