perjantai 5. elokuuta 2011

Korttiaskartelua tietokoneella



Lehtipollon blogi täytti 7.7. vuosia ja sen kunniaksi Lehtipollo teki kauniita, laadukkaita digipapereita kaikkien käytettäväksi. Tämä kaksiosainen kortti osallistuu Lehtipollon pian päättyvään syntymäpäivähaasteeseen: tässä on käytetty Lehtipollon tekemiä materiaaleja sekä omaa valokuvaa neuvolan perinteisestä punnitsemistavasta (kyllä, kuvassa on vauva) ja Omulin kraft-digisettiä. Ihana, että kotimaisissa blogeissa alkaa olla harrastajien tekemiä digimateriaaleja. Ne varmasti innostavat yhä useampaa kokeilemaan digiskräppäystä ja -askartelua.



Tänä syksynä on mahdollista harrastaa korttiaskartelua tietokoneella myös Vantaan aikuisopistossa. Samassa opistossa on myös digiskräppäyksen alkeiskurssi. Molemmilla kursseilla lähdetään ihan alkeista ja käytetään ilmaisia materiaaleja. Kurssipaikka on Tikkurilassa, 15 minuutin paikallisjunamatkan päässä Helsingin keskustasta, ja kursseille voi osallistua asuinkunnasta riippumatta. Ilmoittautuminen alkaa 17.8., lisätietoa ilmoittautumisesta saa opistosta.  Onkohan ensimmäinen kerta, kun digiskräppäys ja korttiaskartelu tietokoneella ovat suomalaisen työväen- tai kansalaisopiston ohjelmassa?


Kortin tarvikkeet:
Lehtipollo: retro paper pack, Omuli: rakkaudesta kraftiin,  Card Couture vol. 2 -korttitemplaatti / iKari Designs (saatu Jessica Spraguen kurssilta; myös Lehtipollo on käyttänyt samaa templaattia mm. täällä), Natali Design: Merry Christmas, fontti: French Script.  

7 kommenttia:

  1. Ainakaan minä en ole aiemmin törmännyt tuollaiseen kurssiin. Mutta hienoa, että sellainen nyt on tarjolla! :-)

    VastaaPoista
  2. ihana kortti ja erittäin kiinnostavan kuuloinen kurssi :)

    VastaaPoista
  3. Hauska kortti! Kurssit vaikuttaa mukavilta!

    VastaaPoista
  4. Hieno fantasiatyylinen digikortti! Kiitos haasteosallistumisesta.

    Ja mahtavaa, että digeilyä opetetaan Suomessa :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos arvontaosallistumisesta! Tämä kortti on kyllä tosi huisi!

    VastaaPoista
  6. Voi miten hauska! Kiinnitin itsekin huomiota tuohon digikurssiin, kiva että kurssivalikoima laajenee.

    Kiitos tilannetiedotuksesta arvontapalkinnon suhteen ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista