sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Askartelijoiden suku


Pitkästä aikaa skräppäsin taas. Tällä kertaa aiheena oli pienen askartelijan ja isomummun yhteinen hetki. En ole ajatellut asiaa erityisesti, mutta on aika hauskaa, että meillä on korttiaskartelijoita monessa polvessa. Ikä toki tuo omat rajoituksensa, eikä harrastus sen takia välttämättä yhdistä arjessa, mutta ehkä mielenkiinto askartelua kohti on silti geeneissä...  Sivun sommittelu syntyi helposti ja ilman etukäteissuunnitelmaa, samoin "katon" alla oleva valokuvapanoraama, joka on yhdistetty kahdesta valokuvasta niitä leikkaamalla.


Maijun innostamana kaivoin lumiefektiaineen askartelukaapista esille ja käsittelin sillä kukkia Maijulle tyypillisellä tavalla. Kukat puolitin "katon" alle ja kiinnitin "kattoon" ompelemalla. Suurin osa materiaaleista on samoja kuin kissasivussa vähän aikaa sitten eli Bo Bonnyn Gabrielle -sarjan papereita ja chipboard-koristeita yhdistettynä mm. valkoiseen kartonkiin ja yhteen kutsukorttiin.


Pieni massakehys on itse tekemäni ja siitä tuli tällä kertaa paikka osalle tarinointia. Pahoittelut nimen ja kasvojen sensuroinnista. Hetkittäisen blogihiljaisuuden takaa löytyvät arjen kiireet ja kesäinen auringonpaiste. Jos en ole käynyt ahkerasti kommentoimassa, olen kuitenkin lukenut ja ihaillut sivuja ja kortteja. En siis ole katoamassa mihinkään, paitsi hetkittäin kesästä nauttimaan ja työkiireitä taltuttamaan.

13 kommenttia:

 1. Ihana! <3 Ihana aihe, ihana katto, ihanat kehykset, ihana sivu <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Tässä sivussa on ihanasti kaikki jotenkin niin sopivia toisiinsa. Tulee muuten mieleen tekemäni pahvitalo, hyvinkin sama värimaailma! :) Käyhän kurkkaamassa: http://sonijan.blogspot.com/2011/05/pahvista-tehty-talo-sai-kesaisen-ilmeen.html

  VastaaPoista
 3. Kiva askartelumökki! Erilaiset kehykset sisältöineen ovat kuin hauskoja tauluja mökin seinällä.

  VastaaPoista
 4. Kukat tuolla katon reunassa ovat ihanat:)

  VastaaPoista
 5. Hieno sivu ja ihanat koristeet! Vähän elätin toivetta, että kyseessä olisi oikeat leimatut paperipussi ja sanomalehti, mutta ehkä niitä olisi ollut hankalampi löytää ranskankielisinä :D

  VastaaPoista
 6. Kivoja nuo erilaiset kehykset! Jos yhtään lohduttaa, mä en edelleenkään pidä "oikein" kynästä kiinni ja ihan hyvin oon pärjännyt! =)

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavan sivun olet jälleen askarrellut :) Ja tuosta taukoilusta niin täytyy myöntää että jotenkin nämä kevät päivät ovat huvenneet ihan muuhun kuin askarteluun, onneksi valokuvia on kyllä tullut napsittua eli luulen että aika yleistä tuo taukoilu.

  VastaaPoista
 8. Yhdyn hehkutteluun, ommellut lumikukat on huiput!

  VastaaPoista
 9. Miten ihana sivu! Tykkään hurjasti talosta, taustasta, ompeleista ja koristeista. Hienoja ideoita sivun täydeltä!

  VastaaPoista
 10. Kaunis!

  Täynnä ihania yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva sivu. :) Mitä muutki on jo sanonu!

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

  VastaaPoista