maanantai 25. huhtikuuta 2011

Jehkon KK-haaste: paljon perhosia


Heti kun näin Jehkon haasteen huhtikuun aiheen, perhoset, tiesin että haluan osallistua. Tämän kevään uutuuspapereissa on paljon perhosaiheisia ihanuuksia, muun muassa Bo Bonny Pressin Gabrielle -sarja. Aluksi tosin epäröin paljon sarjan värimaailmaa. Oranssiin vivahtava terrakotta (tai mikä lieneekään) ei ole väri, johon normaalisti päätyisin. Ihastuin kuitenkin papereiden ja chipboard-koristeiden runsauteen.


Tämän sivun aihe liittyy aurinkoiseen pääsiäiseen ja sen vaikutukseen. Sivussa on käytetty vain kahta kuviopaperia. Hyödynsin molemmista molemmat puolet eli leikkasin esimerkiksi valokuvan taakse jääneen kuviopaperin osan irti ja siitä perhoskoristeita sivuun. Niin teen aina, ja omien sivujeni taustapuoli on sen takia usein varsinaista silppua.


Yksi sivun perhosista, tuo ruskea, ei ole Bo Bunnyn. Valmistajasta ei ole tietoa, mutta laitan tähän lähikuvan, jos Maiju tai joku muu innostuisi tekemään tutoriaalin tällaisten perhosten tekemisestä... Värjättyä sukkahousukangasta metallilangan avulla pingotettuna, koristeeksi kimalleliimaa: kyllä se voisi onnistua. Omat kokeiluni ovat kariutuneet siihen, että metallilanka on liian jäykkää tai liian lepsua. Mikähän olisi hyvä vahvuus?

 
Papereiden kerrostaminen tuntuu edelleen yhtä kivalta kuin aiemmin. Se on paperien leikkaamisen lisäksi "oma juttuni" skräppäyksessä tällä hetkellä. Toivottavasti haasteeseen muuten sai osallistua skräppäämällä! Ainakin haasteessa puhuttiin kortista/skräppityöstä tai muusta paperiaskartelusta.  

22 kommenttia:

 1. Uusimmassa Ihana-lehdessä on ohjeita neuloskukkien, lehtien ja perhosten tekemiseen. Tosin mulle on vielä epäselvää, mistä sitä putkiloneulosta voi ostaa. Metallilankaahan saa hyvin monella eri vahvuudella.

  VastaaPoista
 2. Puuhis: niin saa, mutta oikea vahvuus on vielä löytämättä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan hempeä sivu :) Perhoset on kauniita!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana sivu. Upeita yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis sivu! Selkeä ja silti täynnä suloisia yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 6. Täällä tykkäillään myöskin hempeistä väreistä ja perhosista. :) Ja valokuvamallikin on vallan kuvauksellinen.

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavan seesteinen sivu moisesta vaanijasta! Ihania pieniä yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana sivu! Perhosissa on kyllä jotakin erityistä...

  VastaaPoista
 9. Tätä kaveria olenkin jo kaivannut :) Aivan ihana leiska ja tuo otsikko on kyllä huippu!

  VastaaPoista
 10. Edellisethän sen jo sanoivat, eli kerrassaan upeanihana sivu. Toivottavasti Jehkottaren kilpailu on arvonta, jotta muillakin on mahkuja. ;o) Minkä kokoinen tuo sivu on - olen yyberkade jos sulla on 12" koossa noin suuri perhosleimasin! Tykkään tästä sivun hieman rikotusta symmetriasta.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kauniista (yli)sanoista :)

  Puuhapetenvaimo: sivu on 12*12, mutta tässä ei ole käytetty leimasinta, vaan leikeltyjä kuviopaperia ja chipboardia. Tarkoititko tuota valkoista jättiperhosta?? Se on osa kuviopaperia

  VastaaPoista
 12. Kaunista, kaunista... BBn Gabrielle sarja on tosiaan hyvin kaunista ja taitavissa käsissä se taipuu entistäkin kauniimmaksi. Perhosten, lintujen ja mehiläisten seuraaminen on meilläkin in ;)

  VastaaPoista
 13. hurjan kaunis sivu <3 minusta värit ovat ihanat ja iso valkoinen perhonen tosiaan näyttää leimatulta. perhosteema sopii kyllä hyvin kevääseen, kun ne pistävät niin hyvin nyt ulkona silmään, kun muualla on vielä aika väritöntä. pitäisi vissiin perhostella vähän itsekin :)

  VastaaPoista
 14. Upea, ihan mahdottoman kaunis! <3 Tykkään, tykkään, tykkään!

  VastaaPoista
 15. Todella kaunis leiska. Kaunis värimaailma ja ihania perhosia.

  VastaaPoista
 16. Tämä on i-ha-na! Menin melkein Jessica Spraguen yhdelle kurssille vain sen takia, että sillä oltaisiin saatu näitä papereita diginä, mutta en sitten kuitenkaan... Hauska tuo symmetrinen asettelu. Iloista vappua!

  VastaaPoista
 17. Onpa kaunis sivu! Olen tätä käynyt useasti jo ihastelemassa. Aina löytyy uusia yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 18. Aivan huippu-upea leiska:) Tässä riittää katsomista pidemmäksikin aikaa:)

  VastaaPoista