keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Paperikeijun DT: vielä kerran paperinleikkausta


Leikkasin Intohimona skräppäys -tapahtumassa pitämääni työpajaa varten esimerkin kehyksestä, jollaisen voi tehdä itse taittelemalla ja leikkaamalla. Taittelemistekniikkaan soveltuvat varsinkin ohuemmat paperit, esimerkiksi Jenni Bowlinin 12*12 paperien paksuus on taittelemiseen sopiva. Pitihän kehyksestä sitten tehdä sivukin...

Tarinointi sivussa on poikkeuksellisen lyhyt ja se liittyy erääseen ystävään, joka haluaa aina leikkiä vauvaa ja äitiä, vaikka sivun päähenkilö haluaisi leikkiä jo muutakin. Kuulen mielessäni sen huokauksen, joka edeltää otsikkoa. Tähän sivuun on käytetty monia Paperikeijuun vähän aikaa sitten tulleita uutuuksia, mm. October Afternoonin aakkostarroja. Jännä miten hyvin eri valmistajien tuotteiden värit sopivat yhteen; ihan niin kuin nämä olisi tarkoitettu toimimaan yhdessä.

Tarvikkeet:

Taustapaperi Sassafras Lass Sweetly Smitten Pen Pals,  kehys leikattu Jenni Bowlinin 12*12 kokoisesta paperista. Valokuvan ylä- ja alapuolella oleva kuviopaperi Sassafras Lass Indie Girl Mellow, kukat ja lehdet leikattu Sassafras Lassin paperista Sweetly Smitten Floral Fields. Aakkostarrat October Afternoon, tarinointilaput myös October Afternoon.

7 kommenttia:

 1. Oih, tuo kehys on ihan mielettömän upea, kun sieltä löytyy lintuja ja kaikkea, taitavaa! Ihanat värit ja kivan tarinan sivu kertoo elämästä.
  Ps. Täytyy myöntää, että aamu unisena aluksi katsoin, että kuvassa on oikea vauva... ;)

  VastaaPoista
 2. Upea leikelty kehys!! On siinä ollut miettimistä miten leikkaa vai onko sinulla ollut joku malli tämän pohjaksi? Kauniita keväisiä värejä <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos kauniista sanoista :)

  Creomi: en ole leikannut mallin mukaan, vaan piirsin kuvion moneen kertaan taitellulle paperille ja sitten leikkasin. Se vie noin 5-10 minuuttia, ei ole vaikeaa!

  Sekä kiehkurat että linnut ovat paperinleikkauksessa klassisia kuvioita eli varmasti tähän on tullut vaikutteita monesta paikasta.

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava kehys!!!

  Hienosti kaikki sointuu toisiinsa, mahtava kokonaisuus! Niin taattua laatua :)

  VastaaPoista
 5. Niiin suloinen ja upea kehys! Ja ihana pinkki-vihreä värimaailma <3

  VastaaPoista
 6. Kyllä sä olet niin taitava saksien käyttäjä ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanasti saksittu, olis upea jo ilmankin mutta linnut on huiput!

  VastaaPoista