torstai 31. maaliskuuta 2011

Askartelukirppis Vantaalla lauantaina


Tässä hiukan esimakua tarvikkeista, jotka tuon myyntiin tämän viikon lauantain askartelukirppikselle Vantaalle. Kirppis on Variston Sinellin tiloissa, Martinkyläntie 63, Vantaa, ja auki klo 10-14. Meillä on useamman skräppääjän kanssa yhteinen myyntipöytä.

Itse tuon myyntiin mm. Doodle Factoryn ja Crafty Secretsin leimasimia, 12*12 kokoisia kuviopapereita ja 6*6 kokoon leikattuja kuviopapereita, koristeita ja muutamat aakkostarrat. Kalleimmat myyntiin tulevat jutut ovat alemmassa kuvassa näkyvät kuvioleikkurit, joiden hinnaksi ajattelin 8 (lumihiutale ja tähti) tai 10 euroa (piparireunainen neliö). Muihin ostoksiin riittävät 50 senttiä, 1 euro, 1,5 senttiä ja niin edelleen. Paperit ja koristeet olen pakannut pieniksi nipuiksi. Tervetuloa kirppikselle!

13 kommenttia:

 1. Riikka: sammakko on 2 e. Oletko tulossa kirppikselle? Pidänkö varattuna sinulle esim. tiettyyn kellonaikaan asti?

  VastaaPoista
 2. Ei sulla muuten sattumalta olisi Doodle factoryn sikapariskuntaa (Rollo & Polly) myynnissä? Tosin en ole valitettavasti tulossa kirppikselle, mutta voisin kyllä maksaa postimaksut...

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos vihjeestä! Tuota menoa voisi harkitakin:D

  VastaaPoista
 4. Kootut teokset: sitä ei valitettavasti löydy :)
  Leena 37 tuntia: askartelukirppikseltä tekee kokemukseni mukaan löytöjä eli suosittelen!

  VastaaPoista
 5. Mä voisin ehkä olla aika kiinnostunut tosta lumihiutalelävistimestä... =)

  VastaaPoista
 6. SannaS ehti jo varata lumihiutalelävistimen sähköpostilla. Pidän sitä Sannalle kirppiksellä varattuna klo 11 asti. Veeruliiru: olet seuraavana jonossa, jos SannaS peruu :)

  Muista lävistimistä ei ole varauksia. Ja kirppikselle on tulossa myös paljon sellaista, joka ei näy tässä kuvassa eli ei hätää, pengottavaa riittää.

  VastaaPoista
 7. Hitsi sentään olin unohtanut koko kirppiksen. Nyt pitääkin katsoa aikataulut uusiksi.Tonne piti varmaan varata pöytä etukenoon jotta pääsee myymään? Mulla olis joku turha lävistin tuossa keikkumassa eli mahtaisko onnistua jos kippaan sen sun pöydälle ja jos löytää uuden kodin niin hyvä niin?
  Kiitti blogitunnustuksesta - olen hieman myöhässä blogin päivityksessä kun meillä vaihtui laajakaista ja sen sellaista turhaa.

  VastaaPoista
 8. Hanna: myyntipöydät varattiin kaikki jo muutama kuukausi sitten.
  Jos ylimääräisiä lävistimiä on vain yksi, niin ehkä sellainen vielä mahtuisi skräppääjien pöytään myytäväksi, jos tuot sen sinne itse ja haet iltapäivällä tuoton tai lävistimen takaisin, jos se ei mene kaupaksi :)
  Meillä on runsaasti myytävää jo omasta takaa, joten kovin isoja lisäyksiä pöytään ei enää mahdu

  VastaaPoista
 9. Mä nappaan lävistimen mukaani (jos/kun pääsen huomenna), meillä kun toi yhdessä olo ei suju ja ajattelin suojella ikkunoitani etten heitä sitä vahingossa ikkunaan. Se on sellainen F:n kulmalävistin - jotakin lumihiutaleita. Voin lahjoittaa sulle myyntiin ja jos joku siitä muutaman sentin maksaa niin saat ne palkkana kunhan ei tarvii sitä enää nähdä tossa kierimässä :)
  ps. Miten muuten jotain hilavitkutinta voikaan inhota noin paljo. Pitäiskö ottaa oikein kuva ja skräpätä sivu :D

  VastaaPoista
 10. Voi, voisitko sen tehdä? Ihanaa! Aamusesta olisi tarkoitus yrittää paikalle, joten kävisikö vaikka tuo sama klo 11 asti?

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kirppiksellä käyneille! Kävijöitä oli mukavan paljon ja päivä oli kiva.

  Hannan leikkuri taitaa olla edelleen Hannalla :)

  VastaaPoista