tiistai 29. maaliskuuta 2011

Monenlaista


Välillä skräppäys tökkii, välillä se on suorastaan ihanaa. Viime lauantain skräppäystapaamisessa se oli jälkimmäistä. Minulla oli mukana Crate Paperin uutuuspapereita ja valokuvia, eikä minkäänlaista suunnitelmaa. Silppusin ja leikkasin iloisesti ja lopputuloksena on aukeama, jossa on kannet (ylimmässä valokuvassa), niiden sisäpuolet ja keskelle jäävä aukeama. Sain kauan sitten Hempalta muovitaskun, joka on tarkoitettu tällaisille sivuille ja lauantaina se tuli yhtäkkiä mieleen. Valmistajan sivuilla oleva valokuva ehkä auttaa hahmottamaan, millainen muovitasku on.


Sivussa on aiemmin tekemiäni helmikoristeita ja lauantain tapaamisessa saamiani virkattuja koristeita. Suurkiitos, Riikka ja PiaK, näin nopeasti koristeet pääsivät käyttöön! Keltainen kukka on Riikan virkkaama.


Sivujen avaamisen jälkeen aukeaa tällainen aukeama. Oikeanpuolinen sivu on oikeasti suorassa, valokuvaaminen oli hankalaa sivun pitkulaisuuden takia.


Tässä vielä erikseen kuva keskiaukeamasta, vihreä kukka on PiaK:n virkkaama. Koko keskimmäinen neliö on kohotarroilla kohotettu. Isot siniset kukat ja sininen paperisuikale ovat kuviopapereista leikattuja.


Tässä sivussa hämmästyttävintä on, että siinä on sekä keltaista että sinistä, omia "hankalia" värejäni ja silti tykkään lopputuloksesta. Hämmentävää... Riikka muisti minua virkattujen kukkien lisäksi tunnustuksella. Olen tapojeni mukaan superlaiska tunnustusten eteenpäin antaja, joten ihan viidelle blogille en tätä sääntöjen mukaisesti onnistunut antamaan eteenpäin, mutta muutamalle kuitenkin.


Skräppäyksen sosiaalinen puoli on minulle tosi tärkeää. Tuskin olisin yhtä innostunut harrastuksesta, jos en pääsisi inspiroitumaan toisten seurasta ja ideoista. Siispä, tällä kertaa haluan muistaa ihan uusia tuttuvuuksia eli viime lauantain skräppäystapaamisessa ekaa kertaa olleet, kaksi ensimmäistä, ja Intohimona skräppäyksessä ekaa kertaa tapaamani, näistä nimistä viimeinen:

Life in Espoo
aktiivista digiskräppäämistä ja uuden opettelua <3

Kootut teokset
maaliroiskeita ja kivoja kokeiluja <3

Pipaiita
taidokkaita kortteja ja sivuja sekä uskomattoman hienoja keijuja <3

Lisäksi heitän tunnustuksen niille skräppäysystäville, joiden tapaamisesta on tullut jo arkipäivää. Tunnistatte kyllä itsenne. On tosi ihanaa, että tämän harrastuksen voi jakaa muiden kanssa. Siitä puheenollen, olettehan huomanneet, että lauantaina on Vantaalla askartelukirppis, jossa on myös skräppääjien myyntipöytä. Yritän ottaa mainoskuvia myöhemmin tällä viikolla. Myyntiin on tulossa mm. kuviopapereita, koristeita, leimasimia ja kuviolävistimiä ja kaikki erittäin kohtuulliseen hintaan.

12 kommenttia:

 1. olet todellakin saanut itsellesi hankalat värit toimimaan. tykkään kokonaisuudesta edelleen hurjasti :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kokonaisuus, mahtava tuo tasku, saakohan niitä Suomesta? Varsinkin tuo kelta-sininen aukeama oli minusta upea ja virkatut kukat:)

  VastaaPoista
 3. Ihana avattava aukeama! Niin kauniit virkatut kukatkin ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kauniista sanoista :)

  PiaK: nimenomaan!
  Jeppula: en tiedä saako, varmaan niitä voi pyytää valikoimaan. Tai voisi tehdä tee-se-itse -version ompelemalla normaalin muovitaskun reunoihin puolikkaat muovitaskut "oviksi"

  VastaaPoista
 5. Taattua laatua! Ihana tuo keltainen :)

  VastaaPoista
 6. Upeasti oot käyttäny (mullekin) vaikeita värejä ja koristeet tässä on aivan omaa luokkaansa! Hieno kokonaisuus<3

  Kovasti mietin myös tuollaisen taskun väkertämistä itse :) Tuohan on aivan ihana!

  VastaaPoista
 7. Ihan miälettömän upia aukeama!!!

  Mäki mietin tuon taskun tekemistä ;)

  VastaaPoista
 8. Mulle tuli tästä sivukokonaisuudesta heti mieleen ihan kokonaisen (kuva)kirjan kokoaminen. Voisin kuvitella, että lapset tykkäisivät itse seikkailla tarinassa ja käännellä ja kurkistella seuraaville sivuille... Kaunis on! Ja hienosti käytit sinistä ja keltaista! =)

  VastaaPoista
 9. Vähän kyllä harmittaa kun missasin tuon tapaamisen, onneksi sentään kirppikselle selvisin :) Sivu on ihanainen ja kuvat suloisia. Veeruliirun idea on hyvä!

  VastaaPoista
 10. Tämä on aivan ihana kokonaisuus - kiva, että sain nähdä sen livenä!
  Etusivun rohkea värimaailma on mukavan erilainen sisäpuolen keväisten, hempeämpien värien kanssa. Molemmat toimivat ja täydentävät kivasti toisiaan.
  Tykkään!!

  VastaaPoista
 11. Tätä kokonaisuutta ihastelin jo StadiSkräpissä. :) Ihan mahtavaa kuviopaperien käyttöä & koristelua. <3

  Ja tosi ihanaa, että olet muistanut myös meitä uudempia bloggaajia. :) Tuli kyllä hyvä mieli, kun tämän huomasin.

  VastaaPoista