keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Arvaukset tehty


Baulan häälahja-albumin sivujen tekijöiden arvailu on nyt ohi ja kaikki oikein arvasi vain yksi. Useimmiten sekoittuivat ne sivut, joissa ei ole tekijän käsinkirjoittamaa tekstiä eli tässä tapauksessa Ommun ja Veeruliirun sivut. "Käsiala" ei siis tarkoita pelkästään skräppäystyyliä, vaan konkreettisesti käsialaa, käsinkirjoitettua tekstiä, josta tunnistaa tekijän. Aika mielenkiintoista. Joskushan teksti, oma käsiala, on aina koneella kirjoitettu...

Kaikki oikein arvasi Pikkuhelistin ja Lehtipollon tarjoama, kaikkien kesken arvottu palkinto osui Marikalle. Onnittelut molemmille ja Baulalle ihanaa häämatkaa! Yllättivätkö arvaukset? Jos, niin miksi? Oman sivuni yksityiskohta vielä tässä, jos et jo arvannut. Ja kaikki sivut näkyvät täällä.

4 kommenttia:

 1. Tää oli hauskaa :)

  Kaunis kiitos!

  VastaaPoista
 2. Arvuuttelu oli kivaa! Kuvasta ei näy oikeita vastauksia vaan vain kaikkien arvaukset... tässä siis vielä oikea rivi:

  Blogiton Anu = 10
  Creomi = 8
  Elina(n käsityökori) = 4
  Lehtipollo = 9
  Napsuliini = 12
  Ommu = 7
  Omuli = 2
  Pia K = 11
  Puuhapetenvaimo = 1
  Sini = 6
  Veeruliiru = 5
  Xing = 3

  VastaaPoista
 3. Hauskaa oli arvuutella, mutta kyllä oli vaikeeta. Tai siis reilu puolet tunnisti melko kivuttomasti, mutta pari tuotti vaikeuksia. Ja niinhän siinä kävi että Ommu ja Veeruliiru meni väärinpäin =)

  Onnea Pikkuhelistin ja Marika!

  Hauska, että näinkin paljon oli hajontaa, yhtäkään sivua ei arvannut kaikki oikein. Yllättävää että Xingin sivua ei kaikki tunnistanut, koska vaikka monella on tosi selkeä käsiala, niin Xingillä se on mun mielestä hyvin tunnistettava, ihana oma tyyli!

  Lisäksi olen otettu, että joku arveli Omulin työn olevan mun =)

  VastaaPoista
 4. Tää oli yllättävän vaikeeta tosiaankin! ja sitä itse luulee tuntevansa jo noin suunnilleen toisten tyylit. ainakin oman äitinsä, mutta vaikeeks meni.

  VastaaPoista