sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Paperikeijun DT: Sassafrasin kevät


Sassafrasin uutuuspaperien värit ovat keväisen raikkaita ja yllättävän pastellisia verrattuna Sassafrasin perinteiseen, hiukan retrohenkiseen linjaan. Tykkään <3 Jopa paperissa olevista valmiista "maaliroiskeista" ja ompeluksista, koska ne on hyvin tehty. Sivussa on sen runsaasta ulkoasusta huolimatta käytetty ainoastaan kahta kuviopaperia, yhtä tarra-arkkia ja yksiä aakkostarroja. Omalle tyylilleni uskollisena lisäsin todellista kolmiulotteisuutta leikkaamalla osan taustapaperin kuvioista osittain koholleen, kuten valokuvan oikeassa reunassa, ja rypyttämällä tarroja, kuten paperin alalaidassa ja valokuvan ylä- ja alapuolella.


Lisäksi leikkasin kuviopaperista koristeita kuviopaperissa olleiden ja/tai kuviopaperista leikattujen koristeiden päälle. Esimerkiksi lehdissa on kaksi tai kolmekin kerrosta kuviopaperia kuten myös osassa kukkakoristeista. Yläreunan Sassfras-reunuksessa on päällekkäin kahden kuviopaperin koristereunus. Ja otsikon tein tällä kertaa hiukan erikoisella tavalla eli hyödyntämällä aakkostarrojen tarra-arkkia valokuvan kehyksenä ja rakentamalla otsikon siihen.

Tarvikkeet Paperikeijusta:

Taustapaperi Sassafras Lass Sweetly Smitten: Penny's Penfiore, koristeita ja reunus leikattu Sassafrass Lassin kuviopaperista Sweetly Smitten: Floral Fields. Tarinointilaput ja rypytetyt tarrat ym. Sassafrass Lassin tarra-arkista Sweetly Smitten Journaling. Kirjaintarrat Glitz Teeny alpha musta.


16 kommenttia:

 1. Aivan ihanat värit sivussasi. Tulee niin kevään tuntu.

  VastaaPoista
 2. Oi ihanuutta! En olisi heti paperia Sassafrassiksi tunnistanut, olen ihan pihalla tämän kevään uutuuksista :) Ihan mielettömän kiva idea tuo otsikko/valokuvakehystarrajutska, tykkään tosi paljon. Melkein alkaa tehdä mieli hypistellä papereita...

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihana. Erityisesti ihastuin pitsiympyröihin ja vekatuihin paperisuikaleisiin:) Keväinen tunnelma on hyvin vangittu.

  VastaaPoista
 4. Kiiitos kauniista sanoista. Jeppula: pitsiympyrät ovat osa taustaperia ja vekatut paperisuikaleet ovat oikeasti rypyttämiäni tarroja :)

  VastaaPoista
 5. Iloisen keväinen sivu! Kerroksellisuus on todella kauniisti toteutettu. Tämän sarjan Sassan paperit ovat kiehtovia.

  VastaaPoista
 6. no kyllähän sinä sait nämäkin paperit taipumaan sinun näköisiksi. kaunista leikkelyä jälleen kerran, ihanan kesäinen tunnelma ja hieno teksti <3

  VastaaPoista
 7. Kovin on sinun näköinen, vaikea uskoa että tarvikkeet on kuitenkin aika vähäiset. Paljon tekee jo lisäilmettä tuo rypyttäminenkin.

  VastaaPoista
 8. Kaunis ja kesäinen sivu! Ja paperit ovat hyvällä tavalla tosiaan aika erilaisia kuin mielikuvani Sassafrasin papereista. (En tiedä tuleeko kenellekään muulle niistä assosiaatioita sosialististen diktatuurien propagandataiteesta...)

  VastaaPoista
 9. Oih ja voih miten kaunista!!! <3

  VastaaPoista
 10. Kaunista, niin kaunista<3

  Mä oon niin rakastunu tähän Sweetly smitteniin mutta en oo vielä ehtiny omillani leikkimään :)

  VastaaPoista
 11. Tää on niin ihana, herkkä ja kaunis ♥ Kertakaikkisen upea :)

  VastaaPoista
 12. kaunis! olen noita samoja papereita ihastellut itsekin

  VastaaPoista
 13. Luulin jo kommentoineeni tähän, mutta kai oonkin vain katsellut ja ihastellut :) Tykkään eniten noista kohdista, jossa on jotain oikeasti koholla, kuten lehdet, kukat ja varsinkin rypytetyt tarrat <3

  VastaaPoista
 14. Pääsyin heti apinoimaan noita rypytyksiä, on ne vaan niin kivat =)

  VastaaPoista
 15. Voi miten ihana ja keväinen! Munkin on ehkä skräpistettävä nuo rypytykset!

  VastaaPoista