perjantai 17. joulukuuta 2010

Leimailutaivaan toinen haaste


Tänään on Leimailutaivaan toisen haasteen aika.  Haasteeseen voi osallistua skräppäämällä, tekemällä kortin tai jonkun muun paperiaskartelun: ihan miten haluaa. Tarkoitus on noudattaa luonnosta tai sanallisia ohjeita tai molempia. Tällä kertaa sanallinen ohje on ystävänpäivä ja luonnos on tässä alempana.

Haastepäiviä on tämän jälkeen jäljellä vielä kolme, seuraavat ovat:
31.12.
14.1.
28.1.,
ja haaste ilmestyy joka kerta klo 10. Luonnokseen saa toki lisätä omaa, jos siltä tuntuu. Osallistua voi Leimailutaivaan blogissa, johon oman työn voi linkittää. Osallistumisaikaa on kaksi viikkoa ja Leimailutaivaan blogista löytyy ohjeita mm. osallistumisesta ja palkinnoista.


Itse tein koristeen tai kirjanmerkin ulkomaiselle kummille. Duly noted -teksti liittyy yhteyden pitämisen hetkittäisiin esteisiin eli parempaan pyritään.. Tulkitsin luonnosta niin, että ovaalin muotoinen osa on kehys. Kehyksen tein skräppäyksessä käytettävästä journaling- eli tarinointilapusta leikkaamalla sisuksen pois. Kävelijät on myös leikattu, tunnistanette ehkä heidät? Otin valokuvan liikennemerkistä ja leikkasin kävelijät siitä tähän koristeeseen.

Mukavaa ja rauhallista joulua jokaiselle!

Tarvikkeet: 

Materiaalit ovat kaikki oman askartelukaapin uumenista. Kehykset Websters pages, molemmat helmikoristeet ja pyöreä vihreä koriste Prima, sirkkarenkaat, siirtokuvateksti ja naru kauan sitten hankittuja.

6 kommenttia:

 1. UPEA UPEA UPEA!!! Ihania yksityiskohtia!! =)

  VastaaPoista
 2. Aikas hyvin keksitty toi liikennemerkistä hahmon ottaminen :o) Näytti tutulta mutta en olis keksinyt ikinä!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtava!!!

  Todella kaunis! Ihan mahtava idea toi liikennemerkin hyödyntäminen!

  VastaaPoista
 4. vitsi kun on hyvä idea toi liikennemerkin kuvaaminen ja hahmojen leikkaminen työhön!!!

  VastaaPoista
 5. Olet kekseliäs, mutta siksi dt:ksi valittu ;-D

  VastaaPoista
 6. Oi kun ihana! Liikennemerkki-idea on huippu ja tuo paljettikoriste... me likes! <3

  VastaaPoista