tiistai 7. joulukuuta 2010

Itse tehtyjen koristeiden vaihto


Houkuttelin Creomin itse tehtyjen koristeiden vaihtoon. Hän tekee tosi hienoja organzakukkia, joiden reunat kupertuvat ylöspäin. Sain häneltä kukkia, ja itse tein vaihdokkeina koristeita Cernit-massasta. Niitä on helppo myöhemmin värjätä musteilla tai käsitellä muuten. Massakoristeet ovat rosoisia ja kotona tehdyn näköisiä (massojen käyttö ei ole vahvuuteni), mutta olen silti vakuuttunut, että itse tehdyissä koristeissa on "se jokin".

Jos joku toinenkin haluaa vaihtaa itse tehtyjä koristeita, se olisi tosi kivaa. Voin tehdä vaihdokeiksi esimerkiksi paperista itse tehtyjä kukkia, pieniä leijoja tai mitä tahansa koristeita, joita olen tehnyt aikaisemmin. Itse kaipaisin vaihdossa esimerkiksi virkattuja kukkia...


P.S. Huomasin, että Intohimona skräppäys -tapahtuman muutaman työpajan esittelyt ovat jo ilmestyneet. Sieltä löytyy myös työpaja, jossa opetan, miten voi leikata itse muotoonleikattuja taustapapereita tai koristeita ilman sabluunoita tai erityisiä laitteita. Tarvitaan vain kynä, sakset, paperia ja paljon taittelemista. Tarkempi kuvaus työpajasta ja esimerkkileiskoja, joista näkee opeteltavan tekniikan, on luvassa heti, kun saan omat kappaleeni työpajan materiaaleista eli toivottavasti tammikuun alkuun mennessä. Sen verran voin luvata, että käytämme Jenni Bowlinin ihanuuksia, koska hänen paperinsa ovat sopivan ohuita opeteltavaan tekniikkaan.

5 kommenttia:

 1. Voin opettaa sulle kukkien virkkauksen, jos kinnostaa. Se on ihan helppoa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ajatuksesta, Puuhis, ja uskon, että se ei ole kovin vaikeaa. En kuitenkaan yhtään tykkää virkkaamisesta. :D Siis yhtään :D

  VastaaPoista
 3. nuo cernit-massasta tehdyt koristeet on kivan näköisiä. tulee melissa francesin kipsikuviot mieleen. hieno idea!

  VastaaPoista
 4. Kauniita nuo massakoristeet! Photoshop-tyyleistä vielä, en ole kokeillut näitä, mutta Misty Catolla on aikas kivannäköisiä Scrap with Style -sarjassaan.

  VastaaPoista
 5. Minä voin vaihtaa kyllä virkattuja kukkia! Kunhan kerrot värin, etkä ole kovin hoppuinen saamisen suhteen:)

  VastaaPoista