perjantai 31. joulukuuta 2010

Leimailutaivaan kolmas haaste


Tänään on Leimailutaivaan kolmannen haasteen aika.  Haasteeseen voi osallistua skräppäämällä, tekemällä kortin tai jonkun muun paperiaskartelun: ihan miten haluaa. Tarkoitus on noudattaa luonnosta tai sanallisia ohjeita tai molempia. Tällä kertaa sanallinen ohje on talvi ja luonnos on tässä alempana.

Haastepäiviä on tämän jälkeen jäljellä enää kaksi, seuraavat ovat:
14.1.
28.1.,
ja haaste ilmestyy joka kerta klo 10. Varsinainen tapahtuma, Leimailutaivas, on pian. Se järjestetään Kirkkonummella 5. helmikuuta. Luonnokseen saa toki lisätä omaa, jos siltä tuntuu. Haasteeseen voi osallistua Leimailutaivaan blogissa, johon oman työn voi linkittää. Osallistumisaikaa on kaksi viikkoa ja Leimailutaivaan blogista löytyy ohjeita mm. osallistumisesta ja palkinnoista. Aika kivoilta ovat palkinnot vaikuttaneet eli kannattaa osallistua.

Tämän luonnoksen perusteella oli helppo skräpätä. Eikö luonnos näytäkin ihan letterkoon scrapbook-sivulta? Omani tein silti 12*12 tuumakoossa, ja yhdistelin digiä (valokuvan kehykset ja valokuvaan kirjoitettu tarinoinnin loppupuoli) ja käsin tekemistä.


Otsikon "aina olisi kesä" on tehty Sannikan tekniikalla kaksipuolisesta teipistä ja kimalteesta. Haaraniitit korvaavat i:n pisteitä. Sivun tarinointi jatkuu piilossa valokuvan takana. Metallinen sarana oli niin raskas, että se vaati valokuvan alareunaan paperinarusta letittämäni valokuvakulman tuen.


Ihanaa ja oivalluksia täynnä olevaa uutta vuotta jokaiselle ja paljon askarteluhetkiä niille, jotka niitä kaipaavat!

Tarvikkeet:

Kohokuvioitu, kimalteleva taustapaperi Bo Bunny: Jazmyne terrace, harmaanmusta taustapaperi Glitz: Vintage love velvet. Muotoonleikatut tarinointilaput eli "kehyksen" reunat Pink Paislee, kuvallinen tarinointilappu ja kuviopaperista irti leikattu kaivo Websters pages. Digimateriaalit: valkoinen tekstipolku Pattie Knox: Text Bytes no 24, Joanne Brisebois: photography frame freebie. Metallisarana, haaraniitit, violetti kimalle, ruskea paperinaru ja sirkkarenkaat oman askartelukaapin uumenista kuten kaikki muukin materiaali.

16 kommenttia:

 1. Wau.Tää on hieno!
  Täyteläiset värit ja ihanat koristeet:) Kuva ja kiehkura siinä...kertakaikkiaan upeita!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis! Ihan mahtavaa jäläkiä!!!

  Pitääsköhän sitä ittekki uskaltautua osallistumaan?

  VastaaPoista
 3. WAU!!! WAU!! ja WAU!!! UPEA leiska!! Aivan mahtava!!=)

  Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana! Mahtavat värit ja tykkään tietysti erityisesti digikiehkurasta :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset taas loistavasta Dt-työstä ja Hyvää uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 6. Sinun sivut vaan ovat aina mahtavia. Pidän sinua ihan skräppäys guruna, kaikki nuo yksityiskohdat...vau! Toivottavasti nyt itse kerkeän osallistumaan leimailutaivaan haasteeseen...
  Hyvää Uutta-Vuotta!

  VastaaPoista
 7. Hyvää uutta vuotta. Kaunis on sivusi. Niin paljon ihania yksityiskohtia. Värimaailma myös minun mieleeni.

  VastaaPoista
 8. Upea sivu ja upeaa kerroksellisuutta!

  VastaaPoista
 9. Tää on siis niin hieno ettei oikein löydy sopivia adjektiiveja!!!!
  Onnellista vuotta 2011:)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kauniista (yli)sanoista :D

  Marika ja Jeppula ja muut, jotka harkitsevat osallistumista: ehdottomasti kannattaa osallistua! Tosi kiva jos saadaan lisää osallistujia mukaan.

  Digiskräppäysystävä, joka lähetti lahjakortin: suurkiitos! Lahjakortissa oli vain omistajan nimi ja en usko, että hän on oppinut suomea.. Hämmentävää, mutta kivaa

  VastaaPoista
 11. Niin upea kaikin tavoin että nyt ehkä pyörryin!

  VastaaPoista
 12. Loistava idea tuo valokuvan nurkka!!! Ja kaikin puolin kaunis sivu muutenkin.

  VastaaPoista
 13. oih, kuinka ihana! Kuvaan tulostettu journaling on hieno idea. Itse kokeilin joskus, mutta tulostusjälki ei tyydyttänyt, ja vaihdoin valkoiseen tussiin. Tässä näyttää tosi hienolta!

  VastaaPoista
 14. Tässä on niin paljon ihania yksityiskohtia! Wau:)

  VastaaPoista