maanantai 4. lokakuuta 2010

Samat materiaalit -haaste

Skräppäysristeilyllä teimme pienellä porukalla Samat materiaalit -sivun, ja tässä on omani. Yksivärinen taustakartonki ei kuulu sivuun eli tämä on ihan oikeasti mökin muotoinen sivu. Olen ajatellut alkaa tehdä enemmän muotoonleikattuja sivuja leikkaamalla itse paperit. Perinteisten tuumakokojen ei tarvitse välttämättä määrittää scrapbook-sivun kokoa.

Sivun aihe näkyy otsikossa ja kuvissa, joista on perinteiseen tyyliin sensuroitu kasvot ja vähän ikkunasta näkyvää maisemaakin. Sivua tai kuvien ottamista en ota niin vakavasti; juuri nyt minulla ei ole aikaa tai mahdollisuutta investoida parempaan kameraan tai sen käytön opetteluun, ja hyvä niin. Skräpätä voi myös ei-niin-täydellisiä kuvia.

Linkit toisten osallistujien sivuihin ja tiedot materiaaleista löytää täältä. Oma lempimateriaalini oli yllättäen teippitaustainen kangasnauha. Sitä on leikattu ja rypytetty koristeisiin tuomaan kolmiulotteisuutta sekä käytetty boordina ja reunuksena vähän siellä täällä sivussa.

10 kommenttia:

 1. Muotoon leikattu on hyvä! <3 Ja kamera-aihe tuttu - erikseen saa asiasta huolehtia, jos tahtoo itsekin olla joskus kuvissa.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis sivu! Ihania koristuksia ja yksityiskohtia.

  Sama homma tuon kameran kans... minkä merkkiset nuo valkoiset kirjaimet on?

  VastaaPoista
 3. Tykkään! Muotoonleikattu sivu on hauska ja koristeet todella kauniit.

  VastaaPoista
 4. Tuo kukka ihastutti jo livenä ja nyt myös näin kuvattuna!

  VastaaPoista
 5. Tää on huikean hieno, niin muoto kuin koristeetkin! Ei voi muuta kuin ihailla. Pitäisi itse myös tehdä enemmän muotoon leikattuja sivuja kun ne näyttävät näin kivoilta :)

  ps. Oletan/oletin, että sun kasvot sensuroidaan myös sitten kun postaan vihdoin ja viimein sen Intohimona skräppäys minialbumin.

  VastaaPoista
 6. Tää on kivan erilainen! Neliöön ja suorakaiteeseen on joskus liian helppo unohtua....
  Teillä oli kyllä tosi kivat materiaalit tässä haasteessa! Voi kun olisi päässyt mukaan!!

  VastaaPoista
 7. huippua boorditarran käyttöä!! ja huippu muotokin!

  VastaaPoista
 8. Tätä sivua oli mahtava ihailla myös livenä :) En ole koskaan ajatellut, että skräppisivun muoto voisi olla jotain muuta kuin perinteinen neliö, suorakaide tai ympyrä. Kiitos vinkistä!
  ... juu ja se palikkajuttu on hoitumassa :)

  VastaaPoista
 9. Hienon kekseliäs sivu - taattua Xing laatua :) Nauhan lekkaaminen ja taitteleminen kolmiulotteiseksi koristeeksi on tosi hieno!

  VastaaPoista