keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Askartelukirppis lauantaina Vantaalla

Tämän viikon lauantaina on mahdollisuus tehdä löytöjä jo perinteeksi muodostuneella askartelukirppiksellä Vantaalla. Linkin takaa löytää osoitteen ja tarkemmat tiedot kellonajoista. Omalla pöydänpuolikkaallani hinnat alkavat 50 sentistä ja suurin osa myyntiin tulevista koristeista ja papereista on pakattu 1 tai 1,5 euron pusseihin.

Kalleimmat myyntiin tulevat jutut eli Marthan leikkurit näkyvät tässä valokuvassa. Kuvioleikkureita on muutama muukin. Kirppikselle pakkaan myös Marthan ympyräleikkurin, runsaasti leimasimia ja kaksi esimerkiksi Glimmer Mist -suihkeväreille sopivan kokoista pientä valkoista metallihyllyä, jotka ovat aiemmin olleet askartelukaapissani.


Myytävää löytyi oman askartelukaapin uumenista niin paljon, että kaikki ei mahdu pöydänpuolikkaalle kerralla. Lisään päivän mittaan myytäväksi mm. koristeita, papereita ja muita ihanuuksia eli paikalle kannattaa tulla, vaikka ihan heti ovien auetessa ei pääsisikään paikalle. Leikkurit ja kaikki isompi myytävä on paikalla heti, kun kirppis aukeaa. Tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Hauskaa ja tuottoisaa kirppistä! Harmi kun en pääse paikalle (vaikken sinällään mitään tarvitsisikaan)... CK tuli tänään, saanet ma.

    VastaaPoista
  2. voi kun pääsis - siellä saattais hullaantua, mutta on vähän kaukana mulle ;-)

    VastaaPoista