torstai 30. syyskuuta 2010

Päivänvalon puutetta

Voi ankeus pimeneviä iltoja, jotka estävät minua kuvaamasta skräppäysristeilyn tuloksia. Viikonloppuna sitten.. Tämän kortin tein jo aikaisemmin, kun yritin ratkaista leimasimet + glue pad + irtosametti-yhdistelmää tavalla, jolla irtosametti ei irtoaisi paperista. Ratkaisukin löytyi, fiksatiivi, jota oli jo valmiiksi kaapissa.

Fiksatiivi on se voimakkaan hajuinen kiinnitysaine, jota suihkutetaan hiilipiirrosten päälle. Monille varmasti kouluajoilta tuttu. Se kiinnittää hyvin myös irtosametin silloin, kun se on tarpeen. Kaksipuolisen teipin tms. kanssa irtosametti kiinnittyy tarpeeksi tehokkaasti, mutta leimasinten kanssa lisäkiinnitys on ainakin minun mielestäni tervetullut.

5 kommenttia:

 1. Irtosametti näyttää hienolta mutta kuulostaa siltä, että sen kanssa menisi helposti hermot. Vaikuttaako fiksatiivi samettimaiseen lopputulokseen?

  VastaaPoista
 2. I H A N A!! nyt munkin alko heti tehä mieli irtosamettia, toi tuoli on tosi hieno :) mä oon joskus ton kaltasissa tilanteissa pistänyt hiuslakkaa... ja kyllä sekin on toiminu, mutta ehkä mäkin hommaan ihan suosiolla fiksatiivia... :DD

  VastaaPoista
 3. Huiman upea kortti!!! WAU!! =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kauniista sanoista.
  Hiuslakkaa tosiaan osa käyttää samaan tarkoitukseen :D

  Samettinen lopputulos pysyy mielestäni riittävän samanlaisena ja toisaalta: mitä iloa on samettisuudesta, jos se varisee esim. kirjekuoreen ilman fiksatiivia.. Irtosametti on mielestäni helppoa ja siistiä käyttää, ei ole mennyt hermot. Mutta aivastaa ei kannata ;D

  VastaaPoista
 5. Siis ihana ja vähäx ole kade tosta leimasta! Fiksatiivi menee siis ostoon koska irtosamettia löytyy.

  VastaaPoista