perjantai 29. lokakuuta 2010

Askartelutarvikkeiden säilytyksestä: ylimääräisestä luopuminen


Ehkä tärkein tarvikkeiden säilyttämiseen liittyvä periaatteeni on ylimääräisestä luopuminen. Siksi käyn tarvikkeita säännöllisin väliajoin läpi ja kierrätän eteenpäin sen, mille ei enää ole käyttöä. Esimerkiksi aakkostarrojen suhteen olen tehnyt vikaostoksia tai yksinkertaisesti kyllästynyt tarroihin sen jälkeen, kun olen tehnyt niillä monta otsikkoa (ja paljon koristeita).

Tähän liittyen: haluaisiko joku kuvassa näkyvien aakkostarrojen jämät? Kaikki aakkoset eivät ole enää jäljellä, mutta useita otsikoita niistä saa aikaiseksi. Setti 1) pakasterasiassa olevat ruskeat aakkoset ja pienemmät glitteraakkoset ja Setti 2) Alemman valokuvan aakkostarrat. En tarvitse mitään vaihdossa ja postikulut voin maksaa.

Jos kiinnostuneita ilmaantuu useampi, arvon aakkoset sunnuntai-iltaan mennessä ilmoittautuneiden kanssa. Jätä kommentteihin tieto, kummasta setistä olet kiinnostunut. Muoks. arvonta suoritettu: ylempi setti matkaa Outille ja alempi setti Tuttelille.

14 kommenttia:

 1. mulle kelpais erityisesti noi ylemmän ruskeat :)

  VastaaPoista
 2. Alempi setti kiinnostaa punavalkopilkkullisten kirjainten takia!

  VastaaPoista
 3. Saako blogitonkin osallistua arvontaan? :) Usein olen käynyt lukemassa ja inspiraatiota hakemassa, mutta olen liian huono kommentoimaan...

  Eli alempi setti kiinnostaisi erityisesti!

  -Ida

  VastaaPoista
 4. Ylimääräisestä luopuminen on erinomainen ohje, ylipäätään mutta varsinkin askartelutarvikkeiden osalta. Monesti tuntuu, että vähemmän on enemmän: askartelutapaamisiin pakkaamani tarvikkeet ovat tuntuneet ihanilta ja houkuttelevilta juuri siksi, kun niitä on ollut kerralla niin vähän saatavilla. Olen vakavasti harkinnut tarvikkeideni järjestämistä pakeiksi juuri tästä syystä.
  Ja niin, en halua kirjaimia. :)

  VastaaPoista
 5. Mua kiinnostaisi ylempi setti! On ollut hurjan mielenkiintoista lukea näitä sun askartelutavaroiden säilytyspostauksia, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Ja täällä ollaan kiinnostuneita alemmasta setistä. Itse olen myös pyrkinyt säännöllisin väliajoin pistämään tavaraa eteenpäin. Aiemmin Anniskalle meni suurin osa,kun hänellä ei vielä tarvikkeita paljon ollut. Nyt on tarkoitus antaa päiväkotiin ne, mitä sinne huolivat ja lopuille pitää keksiä jotain muuta :)

  VastaaPoista
 7. Täälläkin ollaan kovin kiinnostuneita noista alemmista!

  VastaaPoista
 8. no pakkohan sitä on mukaan änkeä, alemman kuvan kirjaimet näyttää niin herkullisilta!! =)

  VastaaPoista
 9. Olen kiinnostuneena seurannut ohjeitasi säilyttämisen organisoimiseksi. Että joku on noin järjestelmällinen. Upeaa! Minulle riittää kun kaikki on edes jossain laatikossa/pussissa/ hyllyllä jne... Nyt sitten laitat vielä aivan vastustamattoman arvonnankin! Pakko ottaa osaa. En omista ensimmäistäkään aakkosta vaan olen tehnyt kirjoitukset Wordillä ja tulostanut tai kirjoittanut kuvien päälle kameran ohjelmalla. Nuo alemmat kiinnostavat enemmän noiden pilkkujuttujen vuoksi. Antaisivat kivasti eloa joulukortissakin :)

  VastaaPoista
 10. Mä taas en osaa luopua mistään, ja steampunk-innostus osoitti, että mille tahansa voi löytyä käyttöä, joten mitään ei kannata heittää pois... Voin osallistua kumpaan tahansa arvontaan, sillä kaikille noille olis varmasti käyttöä, ennemmin tai myöhemmin.

  VastaaPoista
 11. Olen kiinnostunut molemmista seteistä :)
  On ollut tosi mukava seurata näitä sinun postauksia!

  VastaaPoista
 12. Nuo alemmat tässä vähän houkuttelisi :))

  VastaaPoista