maanantai 18. lokakuuta 2010

Askartelutarvikkeiden säilytyksestä: leimasimet

Leimasimet ovat askartelutarvikkeita, joille en ole vielä keksinyt supermieleistä säilytystapaa. Omani ovat cd-koteloissa ja tykkään siitä, että niitä on helppo selailla, mutta hiukan huolestuttaa, voivatko kotelot pitkällä tähtäimellä vaikuttaa leimasinten säilyvyyteen. Lukisin mielelläni asiasta luotettavaa tietoa.

Ihaillen katsoin sängynjalkaideaa, aivan mahtava, ja kansiosäilytyskin voi olla tosi kaunis. Moni käyttää myös telineitä. Dvd-koteloihin mahtuisi enemmän kuin cd-koteloihin, mutta mistä löytäisi sopivia?

Tuntuu siltä, että leimasinten säilytystapa vaihtuu monilla tiheästi eli ehkä ideaali tapa ei ole vielä tullut vastaan? Sen tiedän, että en halua säilyttää leimasinten alkuperäisiä pakkauksia, koska ne ovat kaikki eri mallisia ja leimasimet veisivät siksi enemmän tilaa. Kyseeseen tulevan tilan takia erilliset lokerikot eivät ole mahdollisia. Dvd-koteloihin voisin taipua, jos löytäisin sopivia.

Muuten, Leimailutaivaan haasteissa on tulevaisuudessa myös skräppäystä, sillä sain kunnian osallistua DT-rinkiin. Haasteet alkavat joulukuun alussa, ja niissä (kuten ei Leimailutaivaassakaan) ole kyse pelkistä leimasimista, vaan ylipäätään askartelusta ja ihanista tarvikkeista. Leimailutaivas on tapahtuma, joka järjestetään seuraavan kerran 5. helmikuuta Kirkkonummella. Haasteisiin saa ja kannattaa osallistua, vaikka ei paikalle pääsisikään. Vaikka Itävallasta asti. ;)

6 kommenttia:

 1. Itselläni on tällä hetkellä suurin osa leimasimista Clip it up -telineessä. Laitan suoran linkin postaukseeni.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olokohon!!!

  Miten sä jaksat kaivaa näitä ideoita? Ihan mahtavia ja ihan parasta, että jaat niitä meille muille.

  VastaaPoista
 3. Ihania lukea näitä erillaisia säilytystapapostauksia. =) Joten innolla näitä odotan lisää... Mutta tuohon leimasinten säilytykseen, itse säilytän niitä sellaisissa läpinäkyvissä muovikoteloissa http://www.paperinauha.fi/stuftainers-thin-sailytyskotelo-ohut-p-5923.html tuossa on yksi linkki mistä saa vähän kuvaa mitä tarkoitan. Noita saa myös paksumpina jotta puukannelliset mahtuvat niihin hyvin. Olen tykännyt noista kovasti koska ne saa näppärästi pinottua päällekkäin ja ovat käteviä käyttää.

  VastaaPoista
 4. Komppaan Kirsiä. Tein omaan blogiini aiheesta postauksen ja nyt huomasin että sulla oli samat asiat ajatuksissa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! Paketti matkalla sinnepäin - toivottavasti pian perillä :-)!

  Sanna

  VastaaPoista
 6. Onnea uudesta DT -pestistä! (Ja muistakin saavutuksista :) )

  Tykkään ihan hirmuisesti näistä sun säilytyspostauksista - aina yhtä mielenkiintoisia ja pullollaan ihania ideoita.

  VastaaPoista