perjantai 20. elokuuta 2010

Teippi-ilmiö

Skräppäyksessä on omat muoti-ilmiönsä. Amerikassa skräppääjät metsästävät tällä hetkellä vaaleanpunaista ATG-laitetta. Väristään huolimatta se vaikuttaa todella suurelta ja kalliilta. Ehkä amerikkalaiset kodit ovat suurempia? Käytän itse edelleen tuttua ja turvallista kaksipuolista teippiä. ATG-villityksen seuraaminen kaukaa Suomesta on kuitenkin aika hauskaa varsinkin näin ärhäkästä flussasta toipuessa.

Vaikka vaaleanpunainen ATG ei taida olla vielä rantautumassa Suomeen, koristellut teipit ovat löytäneet myös tänne. Koristeltuja washi-teipin tyylisiä teippejä voi tehdä myös itse maalarinteipistä vesivärin/laimennetun akryylimaalin ja leimaamisen avulla. Onko kukaan kokeillut? Löysin myös superihanat, ilmaiset digiteipit PuglyPixelilta. Muutama kurkistaa valokuvan vasemmassa yläkulmassa (ilman varjoja, vaikka varjoilla leikkimällä niistä saisi myös kohotarroja).

Jos alkaa tuntua siltä, että "kaikki" käyttävät jotain tarviketta tai että skräppäämiseen tarvitsee jotain erityistä, kannattaa kurkistaa tänne. Huhuilen myös vinkkejä ajanvietteestä täällä.

7 kommenttia:

 1. hih, ja minä se en teippaa vieläkään (eeeeerittäin harvoin) :). Paitsi paksua kaksipuolista teippiä tulee käytettyä kohotteluun :).

  VastaaPoista
 2. Minun täytyy tunnustaa että omistan sen keltaisen atg-vehkeen :D Ja olen siihen ihan järjettömän tyytyväinen. Aluksi tuntui ihan hullun isolta, mutta nyt se on jo näppärä käteen ja ja niiiiiiiiiiin paljon edullisemmaksi tulee teipit, ostin sen marraskuussa -09 ja sain neljä rullaa teippiä kaupanpäälle, ja nyt vasta tilasin lisää kun viimeinen rulla menossa. 2,5 euroa tuli hintaa per rulla, ja rullassa 33 metriä..

  VastaaPoista
 3. :)

  Pipaiita: ehkä on vain ajan kysymys ennen kuin Suomessa sellainen on kaikilla :D Muistaakseni Omuli on myös omaansa tosi tyytyväinen. Se koko vaan hirvittää niin paljon..

  VastaaPoista
 4. Täällä tuli vasta kauppaan noita teippijuttuja.. sekin oli vaaleanpunainen mutta ei tuo minkä olit linkittänyt. Se ei ollut iso ollenkaan!

  VastaaPoista
 5. Laura: sellainen pienempi on ollut Suomessa jo jonkin aikaa, mutta kovin monella ei ole. Olisikohan tällainen teillä nyt myynnissä
  http://omuli.wordpress.com/2009/09/19/tuotearvio-atg-teippilaite/

  VastaaPoista
 6. ah, se saattaa ollakin just tuo.. siis mikä oli omulin blogissa. Minulla muuten on se sellainen iso teippijuttu, mutta inhosin sitä heti ja se jäi käyttämättä. Kortteihin olisi sitä käyttänyt. Pitäisi myydä tuo oma pois. turhaa se kerää pölyä.

  VastaaPoista
 7. apua... miksi minä kommentoin näin monta kertaa teippipostaukseen kun en edes teippaa. hihii!:)

  VastaaPoista