torstai 11. maaliskuuta 2010

Asiaa teipistä


Nelssonin blogin tarvikekeskustelusta inspiroituneena pitää kysyä, miten te muut Scotcin kaksipuolisen teipin käyttäjät saatte teippikotelon pysymään kasassa? Tarkoitan sitä uudelleentäytettävää telinettä, jonka vaihtorulla on paksumpi kuin kertakäyttöisessä teippipakkauksessa. Joku ehkä tietää, mitä tarkoitan?

Käytän askartelussa paljon kaksipuolista teippiä ja tykkään hurjasti tästä teipistä ja telineen uudelleentäyttömahdollisuudesta. Joudun kuitenkin aina teippaamaan telineen kokoon sen jälkeen, kun olen vaihtanut teippirullan. Ehkä teline on liikaa elämää nähnyt tai ehkä se oli alunperinkin maanantaikappale? No, tällä kertaa teippasin sen kokoon söpöäkin söpömmällä maatuskateipillä. Samaa teippiä käytin myös pienten koristeiden tekemiseen.

11 kommenttia:

 1. milla se teippinen pyörii tässä telineessä: http://www.arkkiplussa.fi/images/lin45661.jpg

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös tuo sama teline kuin Päivillä, ja oon tykännyt kovasti sen jämäkkyydestä. Eihän se mikään kätevästi reissussa mukana kulkeva kapistus ole, mutta eipä mulla sellaiselle ole ollut tarvettakaan.

  VastaaPoista
 3. Joo siis ehdottomasti tuollaisessa teippitelineessähän tuo "täyttörulla" pyörii täälläkin! En ole koskaan edes kokeillut tunkea sitä katkokelakoteloon! :D

  VastaaPoista
 4. Mulla taas on tuo xingin kotelo, mutta käytän niin paljon muitakin teippejä, että siitä ei ole vielä kertaakaan loppunut teippi, joten en ole törmännyt ongelmaan :)
  Uusi CK tuli tänään, jee.

  VastaaPoista
 5. Huh miten hämmentävää. Tuosta Päivin linkittämästä telineestä tulee erittäin voimakkaasti työhuone mieleen eli ihan hyvä, että minulla on erilainen teline kotona ;) Ja tämä on huomattavasti helpommin säilytettävä ja kuljetettava. Jään odottelemaan sitä, kun Lehtipollo vaihtaa täyttörullan noin sadatta kertaa; sitten ehkä selviää :)

  VastaaPoista
 6. Mulaa töissä tuo Päivin kotelo. Se oli aika tyyris kaupassa, mutta ostin samantapaisen pinkin ei-merkkituotteen ja se kustansi vajaat neljä euroa. Ja on pinkki <3, hiukan tuota scotchia pienempi, joen kivempi kuljettaa mukanakin.

  VastaaPoista
 7. Siis mikä typo taas, eka sana on tietty "mulla" ;oD

  VastaaPoista
 8. Olen seurannut tuota teippikeskustelua ja miettinyt, mistä te ostatte tuollaista tavallisen teipin näköistä teippiä? En ole vielä törmännyt sellaiseen. Minulla on ollut vain askartelukauppojen (netissä) isoja rullia (isoja siis reiältä/halkaisijalta). Olisiko nuo teidän teipit edullisempia? Voisiko joku laittaa viestiä blogiini...

  VastaaPoista
 9. Samaa ihmettelen minäkin kun Paulette...kiersin nimittäin tässä eräänä päivänä kauppoja ja oikein etsin tuota kaksipuoleista teippiä täyttörullina enkä löytänyt...tilaatteko sitä jostain? Tähän asti olen käyttänyt sellaista teippiä jossa on se paperi välissä. Siitä vaan tulee niin kamalasti roskaa ja on aika hidasta se näprääminen.

  VastaaPoista
 10. Hei Emilia-, vastasin Pauleten blogiin, mutta unohdin laittaa vastauksen tänne: teippiä saa täyttöpakkauksena ihan normaaleista kirjakaupoista kuten Akateemisesta kirjakaupasta. Vaihtorulla on keltaiseen, melko litteään pahvikoteloon pakattu; jos googletat Scotch 66512900 niin näet, miltä näyttää. Onnea etsintään! :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos vinkistä, jatkan etsintää :)

  VastaaPoista